Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
19. Novembris 2011, 20:55
Sveiki visiem! Problema tada, ka w124 250D atteicas darboties ventilators. Ieprieksh vinjsh gadu nenormali grabedams, chiksteedams griezas, tad saka stregt un tagad ir pilnibaa atteici paradijis.
Problema ir pasha ventilatora motora, jo droshinatajs nav "izsists" kaa ari nedarbojas 4. Atruma pozicijaa, kas svukart varetu liecinat par pretestibas parravumu.
Tatad interesejoshais jautajums ir tads: Kaa vinju atrast, nomainit. Cik noprotu darishana ir no salona puses, ja???
Paldies jau ieprieksh!
P. S. Varbut kads var piedavat nepiecieshamo el. Motoru.
19. Novembris 2011, 21:56
Esmu dzirdejis ka w123 motorinju iespejams nomainit nonjemot tikai vidus konsolei auduma tapsejumu pie pedaaljiem. Kadi varianti te??? Vismaz kur man sakt jaukt nost....
19. Novembris 2011, 22:09
19. Novembris 2011, 22:14
W124 ventilātors mainās no motora puses, kādas 2h darbs, jāņem nost slotiņas mehānisms un vēl 100 plasmasas
19. Novembris 2011, 23:49
Paldies Swat`s, es butu jaucis paneli un sapratis ka tur neka nav

Var isi apstastit kaa nonjemt visu to loga tiiramo mehanismu?
19. Novembris 2011, 23:58
19 November 2011 23:49:10 Roliss rakstīja:
Paldies Swat`s, es butu jaucis paneli un sapratis ka tur neka nav

Var isi apstastit kaa nonjemt visu to loga tiiramo mehanismu?
Godīgi jāsaka neatceros, darijo to kādu 2 gadus atpakaļ, un tas man tūlīt būs atkal jādara, tur sākumā jāņem nost plasmasas no stikla un kaut kādas vēl plasmasas, tad tiek klāt skrūvēm, jādara viss ļoti akurāti, tagad auksts, plasmasas ir trauslas.
20. Novembris 2011, 00:22
Par plastmasaam man uztraukuma nav, ziema w201 logu mainot ari nacas visu noravet, bet loga mainjai netrauce logu tiramais meh. Nu lukoshu kas un ka tur, vismaz virziens bus iistais kur list
20. Novembris 2011, 00:39
kad noņemsi slotiņu, tad zem viņas ieraudzīsi gliemeža māju, zem viņas arī slēpjās pats vaininieks motors. BET pirms jauksānas iesaku tev meklēt jaunu(lietotu) motoru. Jo vai tur ir kas labojams ir labs jautājums!?!
20. Novembris 2011, 16:33
Nu 20 min. darbs vidēji tos plastmasus noņemt un loga tīrāmo mehānismu...
Proti, te ir mans motors... Abos galos bukses kustas pa 2-3mm... enkurs viss nobrāsts, visapkārt metāla skaidiņas, labi ka nenosvilināja pretestību

Pie reizes ari - Pērku attēla redzamo motoru!!! Cik izpētīju netā, tāds pats ir gan w201, gan w202 un manam w124.
20. Novembris 2011, 18:17
ātri gan,

, man toreiz ar nomaiņu prasija 2h es gan nezināju ko vajag un ko nevajag skrūvēt, skrūvēju toreiz visu nost... bet man tas motors savādāks, ar diviem propeleriem.