Switch to full style
Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

VIPER SmartStart priekš W210

13. Oktobris 2011, 15:54

Labdien, tiko skatijos youtube un iepatikās šī sistēma

un man tagad interesē vai kāds nebija licis šito sistēmu uz sava četrriteņa mīlulīti?

un man interesē vai viņa ies uz ačkarikiem (W210)?

Es, atvainojos ja es tagad pārkāpju noteikumus :)
Pēdējo reizi laboja andrew94 - 13. Oktobris 2011, 15:55, kopā labots 1 reizi.

13. Oktobris 2011, 22:02

Nesen viens pazina savam pasatam ielika lidzigu signalizaciju,tada interesanta ta pielaizsanas procedura.Kopa ar uzliksanu esot 105ls samaksajis.

14. Oktobris 2011, 14:33

Mjā! paskatijos ebay vis komplekts maksā aptuveni 129$ kka tā bija var būt mazāk, bet tā ir tikai komplekts pats a vel taksh janoperk IPhone vai HTC Android un kas tur vel to programmu ļauj :D

14. Oktobris 2011, 15:04

14 October 2011 15:33:03 andrew94 rakstīja:
Mjā! paskatijos ebay vis komplekts maksā aptuveni 129$ kka tā bija var būt mazāk, bet tā ir tikai komplekts pats a vel taksh janoperk IPhone vai HTC Android un kas tur vel to programmu ļauj :D

LMT ir akcijā Samsung S2 Android 0ls pirmā iemaksa. Kūla fīča vispār.

14. Oktobris 2011, 19:32

Es ta saprotu, ka strada tas viss caur gsm, bet vai strada ari Latvija? viper.com parsvara raksta tik savu piedavajumu (laikam bij at&t). Ka vinsh to signalu padod? caur datu parraidi vai ka sms vai ka savadak?

14. Oktobris 2011, 22:11

Nu es sapratu lasot to majaslapu kko es sapratu ka caur GPS moduli bet ka istenībā velns viņus zin

14. Oktobris 2011, 22:37

GPS ir labi, bet GPS nemak sanemt un nodot zinu par trauksmi, mashinas iedarbinshanu utt. Tur tiek minets GSM tikls, tik nevar saprast kada forma tas tiek izmantots. Paris forumos esmu lasijis, ka tur piemin edge/3g, kas nozimetu, ka tomer tie nav zvanu impulsi vai sms, bet tieshi datu parraide, kas ari butu logiski un pareizi, tik te rodas jautajums cik vini apjomigi ir un cik lidz ar to labi caur edge vai precizak cik atri un stbili (un vai vispar) tiks nodoti.

Pie reizes varetu uzjautat - vai ir kadam pieredze ar tam parastajam "peidzersignalizacijam" ar dzineja iedarbinashanu? Cik vinas labas? Cik talu velk tie raiditaji?
Pēdējo reizi laboja mrpresident - 15. Oktobris 2011, 01:16, kopā labots 1 reizi.

15. Oktobris 2011, 11:32

Tam pasatm ir tada http://www.bixenon.lv/shop/signalizacii ... wk-TW-9010

Bet saize tada,ka ir iznemts no atslegas imobilaizera cips un ielikts masina pie sledzenes,jo darbinot no pults atslegu nau aizdedze.

15. Oktobris 2011, 11:39

14 October 2011 23:37:47 mrpresident rakstīja:
Pie reizes varetu uzjautat - vai ir kadam pieredze ar tam parastajam "peidzersignalizacijam" ar dzineja iedarbinashanu? Cik vinas labas? Cik talu velk tie raiditaji?

ap 1 km, ja nav daudz šķēršļu (mājas guļamrajonos utt). Iedarbināšanas opcija ļoti patīk, var ieprogrammēt, ka atnāc un auto jau darbojas un ir uzsilis, arī salons. Ieteiktu turēties tālāk no produktiem cenās līdz 200 LVL. Kārtīga šī peidžersignalizācija ar darbu izmaksā no 350 LVL, attālinātās palaišanas bloks -ap 80 LVL papildus.

NB! Ne visiem a/m var uzlikt, ir a/m, kuru rūpnīcas drošības iekārtas konfliktē ar šīm 2 ceļu signalizācijām.Vajag vispirms pārbaudīt, vai varēs vispār uzlikt.

Kādreiz labs bija SIA Soivs Zoļukā, kā tagad ar kvalitāti ir, nezinu.
Pēdējo reizi laboja ZV - 15. Oktobris 2011, 11:50, kopā labots 1 reizi.
Tēma slēgta