Switch to full style
Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

Steidzami! Lūgums palidzēt

23. Augusts 2011, 09:34

Ir W202 1995 gadā, 2L benzīns. Problēma - pasažiera el. logs, neiet uz augšu. Uz leju jā, uz augšu nē. Samainiju pogas vietām, tas pats. problēma vai nu motoriņā, vai vados. Vajag: Vismaz aizstaisīt logu. pacelt ar rokam nesanāk, baidos ka salauzīšu. Varbūt drošinatājs, bet kurš ? man nav tur tas lapiņas, kur viss rakstīts. Bet vai drošinatāja varētu būt vaina, ja tomer uz leju viņš brauc. Varbūt kāds varētu palidzēt ar padomu ? Vai kautkur tuvumā man ir kāds serviss (Esmu A.Čaka 91. starp Matīsa, un artilerijas ielu). Kautkur tālu servisa nav iespējams tikt, jo nevaru no darba ilgi būt prom. Ir serviss tieši pretī man (pie Degviela veikalā), bet šie atsakās šodien to darīt :( Ceru uz kādu padomu, palīdzību, Paldies.

23. Augusts 2011, 09:45

Agrāk uz Lāčplēša ielas bija kaut kāds serviss, laikam pat specializējies +/- uz mb. Gan kāds pakomentēs.

23. Augusts 2011, 09:47

Ar rokām vajadzētu varēt pacelt, vismaz, kad man kupejai, logu mehānismam izlūza 2 zobi un logs necēlās augšup, es ar roku varēju jamo izvilkt līdz galam, lai vismaz ciet ir.

23. Augusts 2011, 09:51

Cik es mēģināju, neiet. :(

23. Augusts 2011, 11:30

Kāpēc netaisa kombinētos logus-ir gan elekrība,kan kloķis?

Paziņai reiz vasarā aķis nosēdās(kautkas ar signalizāciju),visi logi vaļā,aizvērt nevar,lietus nāk...panika...

23. Augusts 2011, 13:57

Ja sazobe nav bojāta, tad ar rokām diez vai, ka pacelsi logu. Viņam jau tas mehānisms ir tāds pašķīlējošs.

23. Augusts 2011, 15:07

Man arī liekas, ka ja ar rokam pielikt vairāk spēka, tad jau visi zobi būs "čau".
Vakarpusē braukšu uz Genarts, neviens cits šodien negrib ķērties klāt :(

23. Augusts 2011, 15:13

Piezvani kluba Biedam Baigais. Varbūt viņš var ātri paskatīties ?

23. Augusts 2011, 15:16

Ļoti iespējams, ka gļuko komforta bloks, kas arī atbild par elektrisko logu darbību. Vismaz W124 viņš atrodas zem aizmugurējā sēdekļa labajā pusē. Varbūt jāparausta kontakti vai kaut kas tāds.
Tēma slēgta