Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
20. Februāris 2011, 15:41
Sveicināti.
Problema-šodien tiku nomainijis akumalatora bateriju.Pec mainas-viss darbojas,tiku piestartejis auto,tas pastradaja minutes -20.
Izsledzu aizdedzi,un ejot prom centos aizslegt auto iesledzot signalizaciju.
Reakcija nekada-auto nereageja ,un pec tam,ari aizdedzes atslegu neatpazina(sledzene).
Meginaju velreiz atvienot akumulatoru,un visu darit no sakuma-bet bez rezultatiem.
Baterijas atslegai labas.
20. Februāris 2011, 18:59
nu redzi viss atkarigs no tavas signalizācijas krutuma ...
1. paspaidi vaļā ciet un pagaidi pāris minūtes
2. vari droši stiept uz servisu

jāpārprogrammē visss..
20. Februāris 2011, 19:19
Man ar šad tad tāds gļuks cik esmu atkodis vainīgas pārsvarā kreisās aizmugurējās durvis kuras pāris reizes pavirinot atslēga atkal reaģē.
20. Februāris 2011, 19:32
20 February 2011 19:19:42 S124T rakstīja:
Man ar šad tad tāds gļuks cik esmu atkodis vainīgas pārsvarā kreisās aizmugurējās durvis kuras pāris reizes pavirinot atslēga atkal reaģē.
Paga... Normāla signalizācija durvis aizslēdz jebkurā gadījumā, tikai signalizē to, ka kāds no sensoriem ir devis atgriezenisku signālu par to, ka auto nav pilnībā nodrošināts / bloķēts. Diskusijas aizsācējam tak signalizācija vispār vairs ne uz ko nereaģē. Faktiski mana pirmā doma bija tāda pati kā plash — kaut kāda kreisa signalizācija, jo tām nevajadzētu būt saistītām ar akumulatoru. Dažas gan ir, piemēram, Autonama brīnumi mēdz nojūgties, ja akumulators palēnām izlādējas.
20. Februāris 2011, 19:59
Auto tika iegadats ar so signalizaciju,un 4 gadu laika,nekadu problemu nav bijis.Ari vecais akumulators nebija galigi nomiris.
Labi-pienemsim,ka siganizacija slikta,ka gluko-bet kapec atslegu peksni neatpazist?
20. Februāris 2011, 20:04
20 February 2011 19:59:40 8434 rakstīja:
Auto tika iegadats ar so signalizaciju,un 4 gadu laika,nekadu problemu nav bijis.Ari vecais akumulators nebija galigi nomiris.
Labi-pienemsim,ka siganizacija slikta,ka gluko-bet kapec atslegu peksni neatpazist?
Atslēgu nepazīst, ja imobilaizers visu nobloķējis, tas tikai piemēram. Tā kā drīzāk ka ar atslēgu viss kārtībā, bet citas drošības sistēmas nokārušās.
20. Februāris 2011, 20:43
Paldies visiem,kas padalijas pieredzē:)
20. Februāris 2011, 21:03
Kāda Tev tam Mersim atslēga? Elektroniskā vai saliekamā?
21. Februāris 2011, 07:35
atslega ir eletroniska(ka jau mineju-neatpazist to),bet atslegas kopusa mala vel var izbidit mehanisko dalu,ar ko var slegt vaditaja durvis.
21. Februāris 2011, 07:35
atslega ir eletroniska(ka jau mineju-neatpazist to),bet atslegas kopusa mala vel var izbidit mehanisko dalu,ar ko var slegt vaditaja durvis.