Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
23. Septembris 2010, 20:41
Pēc W140 pieslēgšanas pie kompja tikai dienu pēc atklāju nepatīkamu "gļuku".
Taisot vaļā bagāžnieku, virs nummura parasti izlec spožs rokturītis.
Ŗokturītis lec ārā, kā pienākas.
Tāpat arī, aiztaisot bagāžnieku, tas ievelkas atpakaļ.
Bet braucot tas pats no sevis atkal izlec ārā.
Kad attaisa bagāžnieku un atkal aiztaisa, tas ievelkas iekšā.
Bet braucot atkal - klakš - un rokturītis izlec...
Kas tas varētu būt?
Man uz datora novāca daudzas kļūdas - vai tas varēja ko ietekmēt?
Biju atkārtoti pie kompja, nekas neuzrādās. Arī vācu MB forumā neko par šādu lietu neatrodu.
P.S. Esmu jau mēģinājis "pārprogrammēt" to rokturi, auto ar elektronisko atslēgu slēdzot ciet un vaļā pie atvērta utt. bagāžnieka..
23. Septembris 2010, 20:44
nevarētu būt, ka pa bedrēm pagāžnieks lēkā un verķīts domā, kā tu taisi to vaļā?
23. Septembris 2010, 20:47
nu nē. esmu visādi izšūpojis un izkustinājis. tā nenotiek...
23. Septembris 2010, 21:21
Nu,pašam šūpojot&kustinot varbūt nesanāk tas asums un vibrācija,kas pa bedrēm?
23. Septembris 2010, 21:26
Var arī nekur nebraukt. Tas notiek pat mierīgi stāvot ar ieslēgtu motoru...
23. Septembris 2010, 21:31
23 September 2010 22:26:32 Versipellis rakstīja:
Var arī nekur nebraukt. Tas notiek pat mierīgi stāvot ar ieslēgtu motoru...
prisoska stoit?
23. Septembris 2010, 21:34
To bagāžnieka rokturis izvelkt un ievelk cent atslēgas sūknis zem aizmugurējā beņka, apskaties vai tev
nav slēdzene sačakarēta mehānisms, kas netieši to ietekmē.
PS.
Es Tev iesaku helpu meklēt servisā aizbrauc uz diagnostiku piem uz Vinss Tuf utt.
Vai arī ja gribi pats burties helpu meklē:
mbclub.ru vai benzclub.ru vai benzworld.org nevis šeit

šeit max 10 ir Skas... un labi ja no tiem puse Tev varēs palīdzēt.
A cilvēks kas nezin nav saskāries tev diezvai macēs pateikt kas kā ja nezin kā kas darbojas.
23. Septembris 2010, 21:35
Nē, piesūcēju nav (un tas ir labi, jo tad būtu vēl viena lieta, kas var nojūgties
.gif)
).
Bet ir tāda opcija, ka bagāžnieku var attaisīt ar pogu vidus konsolē. Bet tā it kā strādā normāli.
Pie kompja jau biju, tur viss OK.
Bet tas ir variants, ko teica DEALER - nemaz nepaskatījos - varbūt slēdzenei kaut kas...
Pēdējo reizi laboja
Versipellis - 23. Septembris 2010, 21:37, kopā labots 1 reizi.
12. Novembris 2010, 09:36
Sveiki kungi! Vakardien bija īnteresanta atklāsme, par kuru gribu informēt W140 īpašniekus. Turpmāk rakstītais ir novērots uz 3,0 dīzeļa. Gadus gan nezinu.
Situācija tāda, ka vakardien servisā pie tēva bija W140, kuram bija aizgājis īsais. Problēma bija vados, kas iet no aķa uz motoru pa kardāna šahtu. Vadi atrodas aiz ispūtēja un korpusa alumīnija starplikas. Noņemot šo plāksni, atklājās, ka īsais ir vietā, kur vadi ir salocīti uz augšu un iet uz motoru. Īsais bija tik labs, ka mašīna bija sākusi degt. Cilvēkam noveicās, ka aķis nomira pirmais un vējš pūta no nepareizās puses, ka nenodega visa mašīna. Mehānisks bojājums tanī vietā nav iespējams, līdz ar to, vaina tiek novelta uz izcilo vadu kvalitāti ar kuru saskaras daudzi W124 un W140 īpašnieki. Kā Mizx rakstīja, vaina bija tanī, ka kaut kādā momentā MB mainīja izolācijas gumiju uz dabai draudzīgākiem materiāliem un šis materiāls netur laika zobu un irst nost.
Redzot šo veiksmīgo gadījumu, veči atcerās, ka pagājušo gad bija cits W140 3,0D, kurš biaja nodedzis tieši tanī pašā vietā, bet tur bija aizgājis tālāk un izdega visa labā priekšējā daļa. Toreiz domāja, ka vainīgi ir cilvēki, kas kaut kādu iemeslu dēļ aizdedzināja autiņu, bet redzot šo gadījumu un atceroties degšanas vietas tam autiņam, secināja, ka ir bijis tāds pats moments, tik tad par to nav iedomājušies un automātiski vis novelts uz cilvēku. Šiz fakts nav ne pierādīts, ne es saku, ka tā ir 100% taisnība, bet ja man būtu W140, es drošības pēc uzbrauktu uz bedres, noņemtu plāksni un pārbaudītu vadu stāvokli. Tālākās darbības jau ir atkarīgas no jums pašīem. Priekā.
12. Novembris 2010, 10:56
OO, paldies Vik par info.
.gif)
Vakar kareiz pieteicu savu W140 uz apdosinasanu pret zadzibu,degsanu un dzivniekiem, jutisos vel drosak tgd, bet tomer parbaudisu par to, ko rakstiji
.gif)
:super: