Switch to full style
Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

Signalizācija

21. Maijs 2010, 14:13

Sveiki!
Kāds var ieteikt kādu signalizācijas meistaru? :)

Signalizācija

21. Maijs 2010, 14:15

jaunu likt vai esoši salabot ?

Signalizācija

21. Maijs 2010, 14:15

esošo labot, pults neķer kā vajadzētu. :)

Signalizācija

21. Maijs 2010, 14:16

kalibrēji ? baterijas ?

Signalizācija

21. Maijs 2010, 14:19

Baterijas ir ok. Kalibrējis vai ko citu darījis neesmu. Ir viena pults, vajadzētu pieslēgt otru un apskatīties, kāpēc neķer kā vajag. Bij doma, ka kaut kas apsurbējis vai ar antenu kaut kas, izjaucu, apskatījos neko nepareizu neatradu. :)

Signalizācija

21. Maijs 2010, 14:23

Man reiz bija tā, kad arī brīžiem kkā nedarbojās.....salašijos, ka jānospiež abas pogas pie auto tuvumā un jātur kādas 4-5 sek.

tā arī bija, mazs pīkstiens un pults atkal darbojās kā nākas.

Signalizācija

21. Maijs 2010, 14:23

Parasti jau neviens negrib krāmēties gar svešām signalizācijām, bieži tas izmaksā gandrīz tik, cik jaunas uzlikšana. Ieteiktu tomēr atrast to, kas lika sākotnējo — būs ātrāk un lētāk!

Signalizācija

21. Maijs 2010, 14:36

Kas lika signalizāciju nezinu, nopirku jau ar visu signalizāciju. Kāpēc nepatīk krāmēties ap jau esošajām. Kur ir bloks es zinu, tāpēc visu jaukt pēc kārtas nevajadzēs, pēc pults katrs normāls neistars atpazīst kas par signalizāciju. Biju iebraucis pie viena, pakonsultējos, man teica 10 LVL par bloka atrašanu un signāla savešanu kārtībā un vēl 10 LVL par vēl vienas pults pievienošanu.
Nezinu, kas ietilpst katrā darbā, bet domāju varbūt kāds var piedāvāt ko labāku. :)

Signalizācija

21. Maijs 2010, 14:56

21 May 2010 15:36:45 benzman rakstīja:
Kas lika signalizāciju nezinu, nopirku jau ar visu signalizāciju. Kāpēc nepatīk krāmēties ap jau esošajām. Kur ir bloks es zinu, tāpēc visu jaukt pēc kārtas nevajadzēs, pēc pults katrs normāls neistars atpazīst kas par signalizāciju. Biju iebraucis pie viena, pakonsultējos, man teica 10 LVL par bloka atrašanu un signāla savešanu kārtībā un vēl 10 LVL par vēl vienas pults pievienošanu.
Nezinu, kas ietilpst katrā darbā, bet domāju varbūt kāds var piedāvāt ko labāku. :)

labāku var tikai par velti :P noorrmmāāala cena ja siģene ir kruta

Signalizācija

03. Jūnijs 2010, 08:59

Labrīīīt ;)

C200 W202 2000. gada ir parādījusies bēda - nesankcionēti sāk mirgot pagrieziena rādītāji pie aizslēgtas mašīnas. Mirgo viņi 2x ātrāk, kā rādītu normālu pagrieziena signālu. Daudzu empīrisku pētījumu ceļā tika atklāts, ka - no iekšpuses attaisot aizslēgtas vadītāja durvis signalizācija nenostrādā. Ja taisu kādas citas durvis vaļā, gaudo kā nelabais :)

Biju Domeniksā pie Jūlijas ;) un tika paziņots, ka kļūdu izmet signalizācijas taurīte. Tā jānomainot. :O

Jautājiens - ko darīt ar durvīm un vai tiešām bļaujoša taurīte var būt pie vainas?
Tēma slēgta