Switch to full style
Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

W123 Akumulatora Stiprinājums

02. Augusts 2009, 11:07

Sveiki,

Gāju tehnisko apskati ar savu W123 300D un man pierakstīja, ka akumulators nav pareizi nostiprināts - man stāv iekšā 100Ah pa visu plauktu un cik esmu redzējis bildēs viņš vispār nekādīgi parasti nenostiprinās - tur vietas maz un tas aķis ir vareni smags. Iespējams kāds man varētu palīdzēt - pastāstīt kā jums tas aķis nostiprināts vai moš kādu bildi parādīt. Gribu vienkārši sataisīt riktīgi, nevis ar štropi apvilkt. Nekur internetā nesanāca atrast.

Paldies.

02. Augusts 2009, 11:13

Klau, itkā jau viss ok, bet vai w123 100Ah aķis nav pa lielu, varbūt, ja tu ieliktu piemēram 75Ah aķi, tad varētu arī nostiprināt? :) ;)

02. Augusts 2009, 11:24

Nu redzi - simtnieks tur tā forši iet pa visu šālīti. 75Ah ļurkātos - tur taisnība (laikam tā ir CSDD filozofija), bet nu es domāju, ka vācieši vienkārši nav to paredzējuši, ka kāds var vispār neielikt tādu aķi, kā pasē, tapēc arī mazie nedaudz ļurkājas.

Laikam vienkārši būs ar štropi jāpievelk un miers mājā.

02. Augusts 2009, 12:01

100A/h priekš W123 ir tieši laikā!
Nostirpinās ar nelielu plāksnīti AKB apakšā pieskrūvējot pie pamatnes uz kuras stāv AKB! Tādas plāksnītes var nopirkt gandrīz katrā auto detaļu veikalā! Maksā dažus latus!

03. Augusts 2009, 02:24

02 August 2009 13:01:45 baigais rakstīja:
100A/h priekš W123 ir tieši laikā!
Nostirpinās ar nelielu plāksnīti AKB apakšā pieskrūvējot pie pamatnes uz kuras stāv AKB! Tādas plāksnītes var nopirkt gandrīz katrā auto detaļu veikalā! Maksā dažus latus!

Super - šito es arī gribēju dzirdēt. Paldies, paldies, rīt braucu pirkt.
Tēma slēgta