Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
03. Marts 2009, 18:34
problema tada ka auksta gaisa forsunkai,kas smidzina tikai tad kad motors auksts, nepienak elekrtiba..kas weretu but wainigs? kads relejs? ja relejs tad ka winjs izkatas, kur atrodas?
03. Marts 2009, 19:18
a tu to uzzināju ka nepienāk jo elektrība tur pienāk tikai tad kad griež motoru...nu vizmaz man 2.6 motoram tā ir...
03. Marts 2009, 19:19
akā tu to uzzināju ka nepienāk ....jo elektrība tur pienāk tikai tad kad griež motoru...nu vizmaz man 2.6 motoram tā ir...
03. Marts 2009, 20:19
nu tapec ka ar testeri baudiiju..i kad griez i kad iesledz vnk aizdedzee... neko nerada...
..un es bez vinjas nevaru pielaist motoru..paslaik daru ta ka pielieku 12voltus pie vinjas un ta pielaizu... vel domaju ka tas sledzits pie sprices nu pie gazes trosites beikts..tas kurs atsledz vinju kad dod gazi virsu...bet viss ok...
03. Marts 2009, 20:53
nu man bija līdzīga problēma..ka nenāca strāva..es izskrūvēju arā to papildus sprauslu, pieliku degvielas trubiņu un pagriezu aizdedzi..nekas nenotika..tad , kā tu, pa taisno 2 vadus no akumulātora skatījos vai viņa vispār atverās..cik es sapratu bija iesprūdusi,,jo pēc tam viss aizgāja.....es biju pat ierīkojis slēdzi kas tai spruaslai pa taismo dod 12v no akumulātora...nu gadījum;ā ja nevarētu pielaist augstu..bet neesu ne reizi vēl lietojis..
03. Marts 2009, 21:07
Varbūt auto kompis nesaprot ka motors ir auksts,tapēc arī nestrādā tā papildus sprausla!
03. Marts 2009, 21:21
vari pamēģināt noraut to dačinu kas atrodas galvā..motora aimugurē.tāds kā štekets melns..
03. Marts 2009, 22:12
nu man vinja straada... tas ir toch... es ta bez vinjas vispar nevaru palaist... laikam jau toch bus vieglaak uztaisiit uz pogas..
03. Marts 2009, 22:51

a tu šito dačiku noraut pamēģināji....ko tad tas motors dara...
03. Marts 2009, 23:50
nu jam...tikai problema tada ka man visi dachiki ir priekspusee..un man tads pavisam neiskataas...