Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
25. Janvāris 2009, 14:17
Sveiciens.
Kaadam ir idejas kaa 2001. gada w 203 atsleedzas blakussedeetaaja gaisa spilvens, lai vareetu likt prieksshaa beerna seedekli??? Vai tas ir jaadara kaut kaa mehaaniski, vai caur kompi, vai arii vinnssh atsleedzas kaut kaa automaatiski ja tur kaut kaads mazs svars priekssheejaa seedeklii???
Paldies
25. Janvāris 2009, 14:26
Man nez kāpēc šķiet, ka atverot durvis starp durvīm un paneli jābūt slēdzītim. Vai varbūt zem tā sānu apšuvuma. Neatceros, bet zinu, ka esmu tur līdis un kaut ko slēdzis...
Un vispār — vai tad tiešām nekur nav nevienas uzlimes ar instrukciju? Vai kāds ir tik ļoti pacenties un visas noplēsis?
25. Janvāris 2009, 14:43
uzliimes tocc nekur nekaadas nav, bet tai saanu panelii tuuliit ieliidiisshu!
25. Janvāris 2009, 14:44
Pavisam no sāna, kad durvis atvērtas. It kā jau atslēdzējam vajadzētu būt viegli atrodamam, bet to plastmasu noņemt arī nav grūti — pāris klipši un viss.
25. Janvāris 2009, 14:57
loxs it kaa neesmu, bet uzliimes nav, sleedzza arii nekur redzamaa vietaa nav un ielienot zem taa vaacinna, kas panelim saanaa starp durviim, arii nekaa nav...
25. Janvāris 2009, 15:23
Google:
http://www.mbclub.co.uk/forums/showthread.php?t=50948 Morāle ir tāda: ļoti iespējams, ka neoriģinālo bērnu sēdeklīti priekšā nemaz nevar likt... tagad attapos, ka pazīstamiem tie W203 / W204 vienmēr likti aizmugurē.
25. Janvāris 2009, 15:24
Bet varbūt var atrast kādu citu pamācību ar citiem risinājumiem.
25. Janvāris 2009, 15:44
Instrukcija par sho lietu ir uz saules sarga pasazhiera puse, ja nav, tad ir noplesta. Airbagu automatiski atslegs tikai originalais MB bernu sedeklis. Tadu iegadaties var no MB aksesuariem. Savukart instrukcija teikts, ka ja nepiecieshams novietot bernu sedekli prieksha - sedeklis vienkarshi jaatbida lidz galam uz atpakalju - tas ari viss. Tas ir MB un viss genialais ir vienkarshs.
25. Janvāris 2009, 17:27
paldies
03. Februāris 2009, 21:22
Man w203 zem "paldies pogas"
.gif)
ir lampiņa ar uzrakstu passanger airbag off. Kad uz sēdekļa uzlieku suņa somu un piesprādzēju, lamiņa iedegas. Domāju, ka tas nozīmē, ka pasažiera airbags ir izslēgts.