Switch to full style
Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

pazuda salona apgaismojums..

18. Janvāris 2009, 01:28

sveiki..
lieta tāda...man ir E260. W124 90g. gribēju pielikt sev papildus gaismiņu pie ātrumkļoķa automāta apgaismojuma lampiņas vietā..bet sanāca tā kka tinot vodus plusa vads pieskārās pie rāmja un mistiskā veidā pazuda pilnīgi visi pogu apgaismojumi...no sākuma domāju ka lampiņas izdega bet nē visas veselas...drošiņātājus kādas 3 reizes pārgāju tie arī veseli.. :cry:
vārbūt kautkur vēl ir kādi droš,. par kuriem es nekā nezinu....palīdziet lūdzu.pa nakti braucot pilnīgi tumš salons.. :(

18. Janvāris 2009, 02:15

Hm, ja drošinātāji veseli, izskatās ka būsi kādu vadu pārsvilinājis, jo vairāk nekādu drošinātāju nav.

18. Janvāris 2009, 02:21

Pārbaudi drošinātājus ar testeri!
Sanāca reiz, ka pēc skata ok, bet testeris pateicā `nē`!
Nomainīju un viss aizgāja!

18. Janvāris 2009, 07:56

man tapat ir ar divam masinam,bet atskiriba tada,kad vienai pazud pilnigi viss regulejamais apgaismojums,tad es uzsitu pa paneli un viss atkal normali,bet nu jau ar sishanu nepietiek un braucu vispar bez ieksheja apgaismojuma.
otrai masinai ir tada shtelle,ka deg panela apgaismojums,bet pazuda apgaismojums uz sledziem un klokiem,man liekas,ka tas viss ir saistits ar to reostatu,nu vismaz es saktu no tas vietas. :ninja:

18. Janvāris 2009, 11:43

arī ar testeri baidīju drošinātājus visiem iet cauri strāva :) ....man salonā nedeg tikai pogu apgaismojumi..bet bačokā..piepīpējamā spidometrā viss deg.....a kur atrodas tas REostats..???

18. Janvāris 2009, 12:36

tad ta nebus reostata vaina,vins atrodas instrumentu panelim otra pusē,jaskata pravodka.

18. Janvāris 2009, 15:27

itkā jau vadi nevarēja pārdegt jo plusa vads tikai pieskārās nevis bij klāt ilgāku laiku.. :cry:

18. Janvāris 2009, 16:12

japakustina tie droshinataji, varbud okislilis` tie vienkarshi

18. Janvāris 2009, 16:13

reostats tach uz apgaismojumu neiet?

18. Janvāris 2009, 16:40

drošinātājus visus izkustināju tie kuri bija nedaudz atsulbējuši notīriju bet nekas nemainījās.....vienīgais atliek ņemt nost paneli un skatītie suz kurieni tak plusa vads aiziet... :(
Tēma slēgta