Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
23. Septembris 2008, 11:15
Ir jautājums kā mirst benzina sūknis?
Tas notiek ātri,lēni?
Kādi simptomi?
Vienkārši vakar rakņājos pa kruiz kontroles kasti un pēc tam braucu mājās beigās nomira pa ceļam -tipa noslāpa un nelec.
kad ieslēdz aizdedzi nav raksturīgā tiršss
releju nomainiju pret jaunu ...vairak neko nepaspeju 2 nakti izdarit taga stāv mans nabags pie auto grosa ... mekleju kadu dzeku kas mani lidz vinjam aizvestu un tad trosite uz garažu.
Vo taga variants :
1. miris benžas suknis, bet nav iepriekš nekādus simptomus tādus izrādijis.
2. signalkai miris "debilaizeris" kas vadus uz benzina sukni atvieno.
Vo taga Q
kā mirst suknis ja atri tad ok ja vismaz pāris stundas tad nesaprotu.
P.S.
loģiski atslēgas visas palika garažā :arge:
23. Septembris 2008, 11:21
Joks ar gāzes iekārtu vai kas tur bija no dusmīgā onkuļa ?
23. Septembris 2008, 11:33
[user]2|SZ|[/user]Joks ar gāzes iekārtu vai kas tur bija no dusmīgā onkuļa ?
njea visdrizak sveiciens no iepriekšējā īpašnieka signalkas kvalitatīvajiem meistariem. (kāds vads pietits uz puņķiem)
vai benzinsukņa miršana dabīgā ceļā no vecuma
23. Septembris 2008, 13:39
Sūknis nomirst i vsjo
Ieslēdz aizdedzi, pieej pie bākas paklausies vai dīc. A, varbūt signalka :whistle:
23. Septembris 2008, 14:17
Līdzīgs simtoms tikko bija manam draugam ar 523 BMW, brauca un apstājās, pielaiž, noslāpst - domāja ka benzīna sūknis nomira, to nomainīja, nekas nemainījās, beigās izrādījās, ka viens vadiņš nokritis nost no sūkņa bākā (absurbējis), to nomainīja un mašīna kā bitīte!!!
23. Septembris 2008, 14:25
Suknis nemirst atri...
Tas parasti pirms mirshanas paliek ar vien skaljaaks un skaljaaks to salonaa var nedzirdeet tikai tad ja klausaas muzonu vismaz uz 50% no max volume
vai arii i laacis uz ausiim
Es lieku uz imobilaizeri.
Kaads vinsh tev i uz baterijaam vai ar magneetisko centru???
Ja uz batariju pameegini vispirms to nomainiit ja ne tad pie elektrikja lai parbauda signalkai vadus.... :!
24. Septembris 2008, 00:00
[user]210879|Sirdsmiers|[/user]Līdzīgs simtoms tikko bija manam draugam ar 523 BMW, brauca un apstājās, pielaiž, noslāpst - domāja ka benzīna sūknis nomira, to nomainīja, nekas nemainījās, beigās izrādījās, ka viens vadiņš nokritis nost no sūkņa bākā (absurbējis), to nomainīja un mašīna kā bitīte!!!
.gif)
Same shit... izravēju visus relejus signalkas a izradijas pie suknja pienakošais vads kirdik.
+ tika konstatēts ka kads idiņš man pagalmā nolej benžu nezinu kādā veidā tik. :blink:
24. Septembris 2008, 07:38
Mūslaikos vēl ar to nodarbojās 8D ( bendžu nolej)
24. Septembris 2008, 10:38
[user]187385|Markss|[/user]Mūslaikos vēl ar to nodarbojās 8D ( bendžu nolej)
A kur citur varēja pazust 20l benzas pa nakti ja no masinas nekas netek un nav pleķu? a? :x
24. Septembris 2008, 10:41
[user]209392|plashs|[/user]
[user]210879|Sirdsmiers|[/user]Līdzīgs simtoms tikko bija manam draugam ar 523 BMW, brauca un apstājās, pielaiž, noslāpst - domāja ka benzīna sūknis nomira, to nomainīja, nekas nemainījās, beigās izrādījās, ka viens vadiņš nokritis nost no sūkņa bākā (absurbējis), to nomainīja un mašīna kā bitīte!!!
.gif)
Same shit... izravēju visus relejus signalkas a izradijas pie suknja pienakošais vads kirdik.
+ tika konstatēts ka kads idiņš man pagalmā nolej benžu nezinu kādā veidā tik. :blink:
moš tas ... esi pats. tipo mēness kaite. katru nakti celies un brauc līdz siguldai?!