Switch to full style
Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

piekabes akis

04. Septembris 2008, 21:08

jautaajums ir taads biki nesaestiits ar mershiem,bet par elektriibam gan ir....kadas cenaas parasti uzstaada piekabes aaki ar visu provodku ,ja aaki es aju esu nopircis pac....

piekabes akis

04. Septembris 2008, 21:08

80 - 90 ls

piekabes akis

04. Septembris 2008, 21:09

tas ir tikai uzstaadiishana ja???cenaa neietilpst aakis ja???

piekabes akis

04. Septembris 2008, 21:19

[user]525054|radzha666|[/user]tas ir tikai uzstaadiishana ja???cenaa neietilpst aakis ja???

tās ir cenas bez darba... vienreiz zvanīju kantorim, kas atrodās maskavas ielā

piekabes akis

04. Septembris 2008, 21:22

kadai a/m tu gribi uzlikt faropu?

piekabes akis

04. Septembris 2008, 21:29

zin man te taada shtella gadiijas shodien darbaa.atbrauc klients vajag uzstaadiit aaki,nu labi,es uznemos to darbu dariit,shis atved man aaki,shrotaa pirktu,protams kaa jau no shrota taads galiigi saruuseejis liidz vaajpraatam,buferis virsuu nav bet paareeje dzelzhi veel klaat,nu tipa taa vieta kur stiprinaas bufers,es vinju pie mashiinas bufera pielikt nevaru taada veidaa man naacaas pashu aaki skruuveet nost ,protams ko skruuvju galiem nekas nav palicis saruuseejis naacaas pec seno laiku metodes nemt nost ar aamuru un meiseli,dabuuju nost,tajaas vietaas kur aakis stiprinaas pie mashiinas,uzgriezhnju nav naacaas metinaat pasham visu,tur kur shtekeris stiprinaas arii taanava,naacaas chiniit pasham to kronshtenu,boreejos ,smirgeleejos u.t.t to kronshteinu piestiprinaat pie aakja nevar atkal jaunu kronshteinu taisiiju metinaaju klaat,karoche jebatorija baigaakaa,savelku visus vadus gandriiz vai,praktiski vajadzeeja pielikt tikai pie shtekera vadus,atnaak klients un prasa man,,,: " a kaada cena buus,nu es saku,taakaa parasti normaalu aaki uzstaada pa 50-60 LS nu tad shoreiz es par shitaadu gajenu prasiishu 80Ls ,ureiz tikai WOw WOW WOW,es netaisos taadu naudu maksaat tur taa un shitaa. nu protams kameer nesamaksaasi tikmeer mashiinu nedabuusi tagad servii staav :D un tapeec arii ir taads jautaajums....

piekabes akis

04. Septembris 2008, 21:32

praktiski Tu tam priekam veltīji 1.5 dienu darba stundas... domāju cena adekvāta.

piekabes akis

04. Septembris 2008, 21:33

:iagree:

piekabes akis

04. Septembris 2008, 21:35

cik es zvaniijos un prasiiju man teica ka varot pat sotaku nemt.un ja vinsh veel riitdien daudz waawuklos raru arii sotaku paprasiit un sirdsapzinja toch nemociis :D

piekabes akis

04. Septembris 2008, 21:36

viena lieta uzstādīt jaunu, kur ir komplekts un viss skrūvējkās un jaucās... otra lieta vecu mēslu, kam pat nav komplekta
Tēma slēgta