Switch to full style
Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

Probleema ar parktroniku uz MB ML

31. Jūlijs 2008, 22:29

2003 gada ml MB. parktroniks visulaiku raada ka baigi tuvu esu piebraucis klaat gan priekshaa gan pakalaa,vissu laiku deg sarkanaas diodiites.vadus vissus paarbaudiiju vissi veseli.bija beikts viens datchiks to samainiiju tapataas piikst un deg sarkanaas lampinjas,,,,,kur veel man rakaaties???? vadiibas blokaa vai???? bet kur vinjam taads atrodaas???

31. Jūlijs 2008, 22:49

Moš pēc devēja maiņas vajadzētu pieslēgt pie kompja un nomest kļūdas?

31. Jūlijs 2008, 22:51

[user]26014|Roma|[/user]Moš pēc devēja maiņas vajadzētu pieslēgt pie kompja un nomest kļūdas?

:iagree:

tiešī šī darbība, kā izskatās, nav tikusi veikta :)

31. Jūlijs 2008, 22:54

man ar taada doma bija,jo man vinreiz ar shkodu bija shitaa te indukcijas spole bija beikta 3 cilindraa,nomainiiju spoli neiet,izdzeesu kljuudu aizgaaja,bet ja jau buutu ar ko MB izdzeest kljuudu tad jau izdzeestu,,,,

31. Jūlijs 2008, 22:59

Aizbrauc uz Maskavas 434, Taxi Radio+. Pieslēgs pie kompja un pateiks visas kļūdas, nometīs un brauksi bez problēmām. Ja nemaldos, 10Ls.

31. Jūlijs 2008, 23:02

uz riigu taalu sanaak,buus jaaizmeigina ceesiis citu variantu juutu ka nav vairaak :scratchchin:

02. Augusts 2008, 17:04

Uz Lāčplēša ielas feins meršu elektriķis,man lai bij tāda problēma,izrādījās,ka tur kur viņiem kontaktligzda,tad viens kontaktiņš bija nolūzis un palicis iekšā štekerī un līdz ar to viņš neatslēdzās. :whistle:

03. Augusts 2008, 12:51

prieksheeje jeb aizmugureeje???? es taa intereseejos man pateica ja prieksha nestraadaa tad aizmugure arii nestraadaajot

06. Augusts 2008, 15:08

Viņi ir savstarpēji saistīti,kuram un kāda vaina,nosaka diagnostika. :(
Tēma slēgta