Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
03. Aprīlis 2008, 10:53
Vai kāds var pateikt kas varētu būt pie vainas, ja w124 ik pa brīdim nestrādā avārijas poga un pagriezieni....Pec tam atkal negaidīti sāk strādāt...Biežāk gan strādā, nekā nestrādā...Gļuks jau trešo dienu....Kur varētu meklēt vainu...drošinātāji, releji....?
03. Aprīlis 2008, 10:54
slēdzis
03. Aprīlis 2008, 10:58
signalizācija???
man bija tāds gluks, kaut ko jaucos ap maģi, un nejauši salaidu pa īso imobilaizera vadus (tas uz to brīdi vairs nestrādāja) un slēdzot ar signalizāciju mašīnu ciet - nemirgo pagriezieni... bet tā viss strādā :whistle:
varētu būt kaut kāds relejs, bet paskaties pie drošinātāju kastes (pačamdi vadus), varbūt tie kontakti ir izļurkājušies (tas ir ticamākais) =)
03. Aprīlis 2008, 10:59
[user]75137|Bpa4|[/user]slēdzis
pagrizieniem un avārijas gaismas signālam ir dažādi slēdži, vai varētu būt ta ka šie abi vienlaikus gan strādā, gan nestrādā :scratchchin:
03. Aprīlis 2008, 11:00
[user]40230|xmax|[/user]
pagrizieniem un avārijas gaismas signālam ir dažādi slēdži, vai varētu būt ta ka šie abi vienlaikus gan strādā, gan nestrādā :scratchchin:
es biju domajis avarijas signalu sledzi
03. Aprīlis 2008, 15:38
[user]75137|Bpa4|[/user]
[user]40230|xmax|[/user]
es biju domajis avarijas signalu sledzi
Ņo ka ta slēdzis tā vienkārši var izbeigties... :? To jau praktiski neizmantoju....
03. Aprīlis 2008, 16:25
Jāmeklē vaina relejā. drošinātājs diez vai, jo man liekas, ka nav drošinātājs tikai pagrieziena lampām.
03. Aprīlis 2008, 16:47
:iagree:
Paslēgā gadās ka ieķeras mehāniski
03. Aprīlis 2008, 19:00
Var jau būt, ka tiešām kas ķeras....Vakar braucot slēgāju avareikas pogu, kad tā nestrādāja kopā ar pagriezienu rādītājiem...Pēc iznākšanas no veikala konstatēju, ka mašīnai mirgo avareikas....Laikam noslāpētai mašīnai kas atleca vaļā...Jautājums tikai kur..neticas kas avareikas slēdzī, jo gļuks parādās un pazūd braucot ar mašīnu un pogu neslēgājot.....Varbūt pašā pagriezienu slēdžu mehānismā?
03. Aprīlis 2008, 19:51
99% droshinatajs! Parbaudi elemtari! iesledz avareikas, un atver durvis un iesledz salona apgaismojumu lai iedegas pie atvertam durvim! ja avareikas sak mirgot kopa ar salona apgaismojumu tad dodu 100% garantiju ka droshinatajs! nav obligati izdedzis... varbut vienkarshi shvaks kontakts!