Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
22. Marts 2008, 14:11
Последнее время стал замечать, что стрелка датчика уровня топлива начинает хаотично дергаться, потом все опять нормально. Если кто сталкивался то :
-Насколько это серъезно?
-У кого лучше лечить?
Спасибо
22. Marts 2008, 14:18
ierusejis... pamegini iznemt un iztirit
22. Marts 2008, 14:24
Drīzāk tas ir no sistemātiskas braukāšanas ar tukšu bāku.... Pārdilis pretestības vads.
22. Marts 2008, 21:30
Mož sūdi sakrājušies uz tām drātiņām ,vai kaut kur tur...
22. Marts 2008, 21:34
viņa nevar raustīties no tā,ka pludiņš bākā iestrēdzis. Viņa raustas dēļ gļuka pašā panelī.
Man tas pats notiek

Jauns rādītājs maksā ap 200ls, lietots - loterija. Būtu kāds elektriķis apskatijis, moš varētu salabot
22. Marts 2008, 22:44
[user]540|RICHY|[/user]viņa nevar raustīties no tā,ka pludiņš bākā iestrēdzis. Viņa raustas dēļ gļuka pašā panelī.
Man tas pats notiek

Jauns rādītājs maksā ap 200ls, lietots - loterija. Būtu kāds elektriķis apskatijis, moš varētu salabot

Raustās gan no iesprūšanas! Pirmā pazīme biežai braukāšanai ar tukšu tvertni! Panelī tur maz kam bojāties! Ja netici, ieliec panelī citu un redzēsi, ka tāpat raustās!
22. Marts 2008, 23:31
ja degvielas lampiņa iedegas precīzi, tad pludiņš nevar būt vainīgs. man tā ir un bija visiem meršiem. Nezinu kas ir jālej bāka, lai pludiņu sabojātu...
22. Marts 2008, 23:44
Jā, vainas var būt divas, tikai ir arī papildus nosacījums - ja nerāda precīzi, tad bojājums tvertnē, ja pilnīgi gļuki (nerāda normāli ne pilnu, ne tukšu un mainās pēc saviem ieskatiem), tad panelis. Tikai neprecizitāte un raustīšanās, nevienmērīga darbība ir vaina tvertnē - kontaktu problēma tur.
Kā pludiņu sabojāt - neliet neko tvertnē, nevis liet!
23. Marts 2008, 00:29
Es piekritīšu mbcoupe teiktajam. Bija auto, kam bojājums bija panelī. Tas tiešām rādīja dažreiz tukšu, dažreiz pilnu, dažreiz vēl nez ko, bet rādījumam nebija pat attālas līdzības ar reālo situāciju tvertnē. Ja pats neskaitīji līdzi un nejautāji iepriekšējam braucējam, aptuveni cik šis iztērējis, bija pamatīgs risks palikt uz ceļa. Elektronika vai nu strādā, vai nestrādā, nevis nestrādā tikai kad tvertne ir pusē, bet pārējā laikā uz to var paļauties.
Cik atceros, toreiz izslēdzot un iedarbinot pa jaunu arī tvertnes pilnuma rādījumi atšķīrās. Šādu efektu nav iespējams iegūt no slikti strādājoša pludiņa, tā darbaspējas vispār uz aci novērtēt pagrūti, ja vien tas nav pilnīgi sabojāts.