Switch to full style
Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

Pogas funkcija

29. Janvāris 2008, 19:56

Protams atvainojos par savu nekompetenci, bet kāda ir attēlā redzamās pogas funkcija?
:D :whistle:

Attēls

Pogas funkcija

29. Janvāris 2008, 19:57

lūku virina. neesi mēģinājis spiest un pamanīt izmaiņas? :D

Pogas funkcija

29. Janvāris 2008, 19:58

nu tak..es viņu spiežu, kkas tur dīc, bet nekas nemainās :lol:

Pogas funkcija

29. Janvāris 2008, 19:58

nu tad biku salūzisi lūka...

Pogas funkcija

29. Janvāris 2008, 19:59

taa izskatās, bet paldies par info =)

Pogas funkcija

29. Janvāris 2008, 21:17

Atceros, kad tētis nopirka 1. W201, `85.gada, viņam ar tāda poga bija, un es, nemaz nepaskatoties, vai viņam ir lūka, nospiedu un riktīgi pārmīzu, jo nemaz negaidīju, ka viņam ir lūka! :D

Ja lūka nevēras vaļā, sāc ar trosi! Vari pamēģināt ar roku no bagāžnieka atvērt, tad zināsi, vai pie vainas ir trose vai nē!

Pogas funkcija

29. Janvāris 2008, 22:31

nu man jau bija aizdoma, ka tā poga varētu būt lūkai, bet tākā nospiežot nekādas izmaiņas nemanīju, tad to domu sākumā atmetu :blush: bet redzkā sanāk :D

Pa brīvdienām būs jāpalūr, ko var darīt lietas labā :ermm:

Pogas funkcija

31. Janvāris 2008, 16:57

Vakar pārbaudiju to motorīti, tur viss šansē, tikai to trosīti nevar izvilkt ārā, un līdz ar to arī lūka neveras. Problēma droši vien ir tajā mehānismā. Respektīvi rodas jautājums - kā tur var tikt klāt? vakar nekādi nevarēju izštukot! Kāds nav kautko tādu darījis? :whistle:

Pogas funkcija

31. Janvāris 2008, 17:50

[user]26014|Roma|[/user]Atceros, kad tētis nopirka 1. W201, `85.gada, viņam ar tāda poga bija, un es, nemaz nepaskatoties, vai viņam ir lūka, nospiedu un riktīgi pārmīzu, jo nemaz negaidīju, ka viņam ir lūka! :D

Ja lūka nevēras vaļā, sāc ar trosi! Vari pamēģināt ar roku no bagāžnieka atvērt, tad zināsi, vai pie vainas ir trose vai nē!

Kur to troses galu un motoru mekleet C124 ?

Pogas funkcija

31. Janvāris 2008, 18:20

man tas motors bija bagažniekā, kreisajā pusē, zem tās plastmasas, turpat arī troses gals.
Tēma slēgta