Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
25. Janvāris 2008, 18:46
cilveki miljie pasakiet kur mekleet problemu W124 2.6 ja deg visas lampas priboru panelii un akiiti arii neladee..apstajos,aizgaju uz veici pielaidu un tad notika augstakminetais..
25. Janvāris 2008, 18:54
Vaina ir elektronikaa,vina nikojas.Un pie tam ziemas laikaa.Ved uz diagnostiku.
25. Janvāris 2008, 19:10
Izskataas, ka probleema gjeneraatoraa. Man vienam pazinjam bija tieshi taada pati vaina. Rezultaats - gjeneraatora tinumi nosvilushi.
Man pasham ir bijis taa, ka uz w124 arii peec pielaishanas deg visas lampinjas priboraa, bet deg blaavi, taa, ka knapi var redzeet, un arii nelaadee. Bet shajaa gadiijumaa tiku cauri tikai ar ogliishu nomainju.
25. Janvāris 2008, 19:33
[user]118830|JEAN|[/user]Izskataas, ka probleema gjeneraatoraa. Man vienam pazinjam bija tieshi taada pati vaina. Rezultaats - gjeneraatora tinumi nosvilushi.
Man pasham ir bijis taa, ka uz w124 arii peec pielaishanas deg visas lampinjas priboraa, bet deg blaavi, taa, ka knapi var redzeet, un arii nelaadee. Bet shajaa gadiijumaa tiku cauri tikai ar ogliishu nomainju.
:iagree: + vēl tahometrs nesaprotami lēkā
25. Janvāris 2008, 23:26
[user]118830|JEAN|[/user]Izskataas, ka probleema gjeneraatoraa. Man vienam pazinjam bija tieshi taada pati vaina. Rezultaats - gjeneraatora tinumi nosvilushi.
:iagree:
Esu to izbaud`ijis, laiks labot, Man diožu tilts bija nobeiedzies un oglītes un viss bija baigi slikti, bet nu sataisīja tagad bumbās viss!
26. Janvāris 2008, 02:42
nomainiju oglites,patiriju kontaktus,pielaidu tas pats,noslapeju,tad atvienoju no generatora stekeri,pielaidu-nekas nedeg,pat akum,simbols nee,tad ruucosham piespraudu atpakalj shtekeri,nodzirksteljoja un saaka ladeet,13.24v testeris raada..ladee labi tagad vienigi karst taa ka roku nenotureesi ilgak 3sek..vot taa,,laikam kautkas ar shamo nav ok..riit braukshu citu mekleet..
23. Marts 2009, 18:09
pardodu priboru paneli no w124 dizelja 89 g., odometrs - 259k
10ls, 26380758
23. Marts 2009, 18:10
nezinaju kur isti likt, un jaunu topiku negribas taisit
01. Augusts 2010, 07:55
Varbūt kāds var dot padomu kā pareizi izņemams W124 instrumentu panelis? Apakšējā daļa apšuvuma zem paneļa ir noņemta. Vai caur apakšu var ko arī tur atķeksēt?
01. Augusts 2010, 09:57
velc to bloku ārā. aizķeksē aiz kreisās,labās malas un vec uz āru. bloks ir vienkārši iestumts iekš paneļa..