Switch to full style
Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

Webasto...

25. Janvāris 2008, 09:36

Kolēģi.
Kā noskaidrojās vienā no blakus esoshajiem topikiem, ka tās trīs pidzinjas pie piepīpētāja (P/pulkstenis/Uguntiņa) ieslēdz autonomo apsildi, uzzsilda motoru un salonu. Bet radās jautājums- kas tad īsti tiek izmantots par enerģijas avotu? Degviela vai akumulātors?
Varbūt kāds zin ko vairāk?

Webasto...

25. Janvāris 2008, 10:10

Ja nemaldos tad Webasto izmanto gan aki -lai pielaistu sevi un degvielu lai darbinaatu un sildiitu :salonu ,degvielas padeves trubas,dzeseeshanas sisteemu!!...degvienu shis pateeree smiekliigu un aki tikkai lai sevi palaistu!!...nu kautkaa taa.

Webasto...

25. Janvāris 2008, 11:20

ja slapjaa apkure,,,teere degvielu, lai sildiitu, elektriibu - degvielas piegaadei,dedzinaashanai,tosola dziishanai pa loku (motorinjs)
ja sausaa... devielu -siltumam, elektriibu dedzinaashanai un ventilatoram, kas puush silto gaisu salonaa...

kaut kaa taa..

Webasto...

25. Janvāris 2008, 11:51

es saveejo kaa iesleedzu taa 3 droshinaataaji izlidoja. Vai ir kaada vieta kur shitos briinumus remontee?

Webasto...

25. Janvāris 2008, 11:56

Webasto par pamatu izmanto degvielu elektribu vinjam vajag lai kontroletu visu notiekosho
Piemeram ieslegt cirkulacijas sukniti un pec laika salona ventilatoru un lai protams padotu dzirksteli ja tas ir benzina motors :ninja:
PAr remontiem gan nemaceshu neko teikt :ninja:

Webasto...

25. Janvāris 2008, 11:57

zinu vienu kantori uz rumbulas pusi! adresi isti nevaru pateikt, bet ja brauc ieksha riga uz centra pusi, tad labaja puse shkiet uzreiz aiz BRC autoplaca ir norade uz renualt servisu! tur griez ieksha un pec kadiem 150m pa kreisi! manuprat vel izkartne ar webasto zimi! tur man ieprieksheja darba uzstadija un remonteja tas avtanomkas!

Webasto...

25. Janvāris 2008, 11:59

[user]222998|_atkal_es_|[/user]zinu vienu kantori uz rumbulas pusi! adresi isti nevaru pateikt, bet ja brauc ieksha riga uz centra pusi, tad labaja puse shkiet uzreiz aiz BRC autoplaca ir norade uz renualt servisu! tur griez ieksha un pec kadiem 150m pa kreisi! manuprat vel izkartne ar webasto zimi! tur man ieprieksheja darba uzstadija un remonteja tas avtanomkas!

un garantiju tam, ko tur dara, dod?

Webasto...

25. Janvāris 2008, 12:01

[user]2|SZ|[/user]
[user]222998|_atkal_es_|[/user]zinu vienu kantori uz rumbulas pusi! adresi isti nevaru pateikt, bet ja brauc ieksha riga uz centra pusi, tad labaja puse shkiet uzreiz aiz BRC autoplaca ir norade uz renualt servisu! tur griez ieksha un pec kadiem 150m pa kreisi! manuprat vel izkartne ar webasto zimi! tur man ieprieksheja darba uzstadija un remonteja tas avtanomkas!

un garantiju tam, ko tur dara, dod?

10 gadi bez nobraukuma ierobezojuma :evil:

Webasto...

25. Janvāris 2008, 13:21

Maskavas 449, Renault serviss, Eberspacher pārstāvji remontē arī Webasto.. Garantijas?? skatoties uz ko?? ir arī umņiki, kas vēlas garantijas uz drošinātājiem, spuldzēm, svecēm utt..... :)

Webasto...

25. Janvāris 2008, 13:29

akumulatoram jābūt labā stāvoklī, jo šķidruma sildītāji patērē diezgan daudz enerģijas.. apmēram, kā ar tuvām gaismām. degviela vidēji 0,45 l/h vismaz Hydronic sildītājam..
Tēma slēgta