Switch to full style
Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

Esmu piekusis no ABS...

14. Decembris 2007, 09:44

Pēc ilgākas mocīšanās pa dažādiem kaktu meistariem ar problēmām saistītām ar ASD un ABS, iestūrēju Rolī.....It kā diezgan ātri noteica, ka mirgojošo lampiņu ASD un ABS vaina esot datčiks pie bremzes pedāļ (tautā laikam saukts par ljagušku)...noregulēja un it kā viss normāli, lampiņas nedega uz paneļa aptuveni divas dienas, kad tomēr sāka sist bremzes pedāli atpakal un iedegās ABS lampiņa...Rolī man skaidroja, ka kompis uzrādijis kā vainu aizmugurējo ABS datčiku, kurš ir reduktorā, bet pēc ljaguškas noregulēšanas viss esot bijis normāli.....Viņi pieļāva, ka tomēr vainu nenovērsa pilnība, ja kas, jāskatās reduktors...No šejienes jautājums....Cik sarežģīti ir nomainīt, iztīrīt reduktorā esošo datčiku, vai arī jāmaina viss reduktors? Paldies...

Esmu piekusis no ABS...

14. Decembris 2007, 10:39

ja nemaldos, tad tie dačiki bez problēmām izvelkās ārā.šķiet,ka skrūvējās pie reduktora uz katras pusasis no augšas.

Esmu piekusis no ABS...

14. Decembris 2007, 11:13

Es sapratu, ka datčiks aizmugurē ir tikai viens un kaut kur iekšā reduktorā...Viņš var gļukot no reduktora nodiluma rezultātā radušām metāla skaidām eļļā utt... :?

Esmu piekusis no ABS...

14. Decembris 2007, 11:15

vines? nu hvz. Man šķita,ka divi. Katrs uz savas ass :whistle:

Esmu piekusis no ABS...

14. Decembris 2007, 11:48

Visticamāk, ka pie vainas ir tas pats slēdzis.
man liekas, ka to slēdzi pie bremžu pedāļa nevar nekā īpaši noregulēt, labāk paņem un nomaini maksā ~ 20 LVL

Esmu piekusis no ABS...

14. Decembris 2007, 11:52

[user]214801|Karluha|[/user]Es sapratu, ka datčiks aizmugurē ir tikai viens un kaut kur iekšā reduktorā...Viņš var gļukot no reduktora nodiluma rezultātā radušām metāla skaidām eļļā utt... :?

Lai ABS varētu darboties ir jābūt uz katru riteni savam devējam! Un šiem devējiem ir jābūt tur kur griezes moments jau ir sadalīts, tātad aiz diferenciāļa.... (ja šie devēji ir reduktorā)

Esmu piekusis no ABS...

14. Decembris 2007, 12:22

[user]306728|land15|[/user]Visticamāk, ka pie vainas ir tas pats slēdzis.
man liekas, ka to slēdzi pie bremžu pedāļa nevar nekā īpaši noregulēt, labāk paņem un nomaini maksā ~ 20 LVL

Man tāda liela cerība ir uz to slēdzi...Būs vēlreiz jāpiebrauc uz Roli....Jo pēc tās slēdža noregulēšanas tie ABS gļuki palika mazāki un nedaudz savādāki...arī retāki....Ja jau regulēšana deva kaut kādas izmaiņas un ietekmēja to darbību uz labo pusi, tad jau cerība ir, ka pie vainas tas pats vien būs...

Esmu piekusis no ABS...

21. Decembris 2007, 15:55

Nopirku domenikā bremžu slēdzi "ljagušku"....nomainīju...Tāpat pedāli sit atpakal un gļuko ASD trīsstūrītis uz paneļa....( Rolis mani nedaudz piešņāca...sanāk labot ABS problēmas metodam tika..nomainīt to, to un tad vēl to )Priekšējie ABS datčiki mainīti....Vienīgais, kas atlicis ir meklēt vainu reduktorā, kur aizmugurējais abs, asd datčiks.....
Vai kāds var padalīties ar komentiem par W 124 reduktora remontu, un tajā esošā datčika maiņu....Cik tas aptuveni izmaksātu...? :( Varbūt jāpērk jauns vai lietots reduktors...Jaunam būs astranomisks cipars...

Esmu piekusis no ABS...

21. Decembris 2007, 15:59

Priekškam jauns reduktors? Ja ABS čakarējas, tad čakarējas ABS nevis reduktors! Ja reduktorā vai pie reduktora ir abs devēji, tad tie var būt vainīgi un vēl paskaties varbūt kaut kur vads līdz abs devējam ir bojāts! (mazums ar kādu zaru vai kaut ko tādu esi aizķēris)

Esmu piekusis no ABS...

21. Decembris 2007, 16:08

Man radies priekšstats, ka to datčiku nav tik viegli nomainīt....Nezinu...cik tāds maksā?
Tēma slēgta