Switch to full style
Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

Stikla apsilde

05. Novembris 2007, 10:33

Ja tas aizmugurējais stikls ar iekšējām atkausēšanas svītriņām, kausē tikai 2 joslas, ir kādas zāles, izņemot stikla maiņu?

Cik saprotu, šofera pusē pienāk strāva. Varbūt tur kādi kontakti ir pazuduši? varbūt kaut ko var iztīrīt/pielodēt u.c.?

Stikla apsilde

05. Novembris 2007, 10:52

ja problēma ir stiklā, tad "ūvi"- vienīgās zāles-jauns stikls.... :ninja:

manai QP ir tas "pieniņš" sācis veidoties, attiecīgi rūsa iekš tiem sildelementiem. :( Vēl silda visu stiklu, bet pieļauju, ka drīz nesildīs daļu :(

cik esmu lasījis arī ārzemju MB forumos, līdz tikai nomaiņa, manam Ls 400

P.S. nesen Vācijā veikala stāvlaukumā ievēroju vienu C124 QP, kam tāda nebija (jo cik esmu redzējis: tas ir 95% no 124 QP- tjipa jau no rūpnīcas ir bijis brāķis ar gumiju piegādātājiem, mitrums tiek ieksā un basta)

pienācu, pieklājīgi apjautājos, īpašnieks pasmaidīja skābi un pateica, ka pirms 2 mēn. nomainījis :)

Stikla apsilde

05. Novembris 2007, 10:57

Otrs -- tās smalkās stīpiņas visas nesilda vienādi. To, vai strādā, vai nestrādā, var pārbaudīt tikai ilgi sildot to stiklu. Tad arī redzēsi, kas atkūst un kas ne. Tās silst daudz lēnāk par parastajām drātīm -- skaistums prasa upurus...

Stikla apsilde

05. Novembris 2007, 11:01

Nu, pieniņa man tur vēl nekur nav... bet tā apsilde strādā tikai divās joslās - pa kādi 2cm katra.
W124 pieniņš bija uz priekšējā stikla. Uz pakaļējā - 0.
Vispār arī apsilde tur strādā perfekti. Šitās plānās iekšējās svītriņas suck.
Auto divreiz jaunāks, bet tas jau ir nobeidzies.

Stikla apsilde

05. Novembris 2007, 11:03

[user]379|Mizx|[/user]Otrs -- tās smalkās stīpiņas visas nesilda vienādi. To, vai strādā, vai nestrādā, var pārbaudīt tikai ilgi sildot to stiklu. Tad arī redzēsi, kas atkūst un kas ne. Tās silst daudz lēnāk par parastajām drātīm -- skaistums prasa upurus...

Vispār jau pēc laika tas stikls atiet vaļā viss, bet sākuma tikai 2 joslas baigi ātri atkūst. pārējais - nē.

Stikla apsilde

05. Novembris 2007, 11:07

[user]398|Renoir|[/user]
W124 pieniņš bija uz priekšējā stikla. Uz pakaļējā - 0.

sedanam ir cits story...QP tā ir tiešām problēma :(

Stikla apsilde

05. Novembris 2007, 11:07

man skiet, ka krievu neta redzeju kolhozu par to parrauto stipu restauraciju!

Stikla apsilde

05. Novembris 2007, 11:10

[user]75137|Bpa4|[/user]man skiet, ka krievu neta redzeju kolhozu par to parrauto stipu restauraciju!

ja "vecā" tipa W124, tad jā..... E modeļiem tā apsilde ir stipri sīkāka, un neko tādu vairs diemžēl tur nevar izdarīt....

P.S. nesabaidaties, ja reiz tā poga sāk reiz mirgot, man tā bija piektdien :D
izrādās, ka, ja saslēdz sēdekļu apsildi +visas citas elektrības -var sākt mirgot, kas nozīmē, ka pats atslēdzies, jo nepietiek strāvas....

kad izrubī kādu ierīci, tad pats atkal sāk sildīt un nemirgo tā dzeltenā lampiņa iekš pogas vairs

Stikla apsilde

05. Novembris 2007, 11:31

[user]398|Renoir|[/user]
[user]379|Mizx|[/user]Otrs -- tās smalkās stīpiņas visas nesilda vienādi. To, vai strādā, vai nestrādā, var pārbaudīt tikai ilgi sildot to stiklu. Tad arī redzēsi, kas atkūst un kas ne. Tās silst daudz lēnāk par parastajām drātīm -- skaistums prasa upurus...

Vispār jau pēc laika tas stikls atiet vaļā viss, bet sākuma tikai 2 joslas baigi ātri atkūst. pārējais - nē.

Tad, ja vēlāk viss atnāk vaļā, viss ir OK. Tās tievās tiešām silda lēni, lēni. Kārtīgā ziemā pie -30C daļa stiklu var uzsildīt arī tikai pēc 1h darba. Man ir pilnīgi jauns stikls un arī viss nesilst vienlaicīgi, tā kā satraukumam nav pamata!
Tēma slēgta