Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
02. Novembris 2007, 20:05
kāds varbūt var pateikt kapēc man mersim visu laiku deg tā lampiņa kas parasti deg ja ir pārdegusi kāda spuldzīte.man viss deg ko slēdzu,viskko esu darījis,bet viņa deg un deg:(
02. Novembris 2007, 20:14
[user]211573|laurito|prablema[/user]kāds varbūt var pateikt kapēc man mersim visu laiku deg tā lampiņa kas parasti deg ja ir pārdegusi kāda spuldzīte.man viss deg ko slēdzu,viskko esu darījis,bet viņa deg un deg:(
Man ari bija tada problema ieprieksejam mersi.Vedu uz servisiem un tapat nevareja atrast vainu.Beigas apnika,iznemu lauka vinu vispar.Bet tu apskaties,varbut tev kontakts kads absubejis vai kas tamlidzigs...
02. Novembris 2007, 20:20
Pieļauju iespēju,ka kaut kur ir ieskrūvēta lampiņa ,kurai nav atbilstoši wati.
02. Novembris 2007, 20:20
Sorry,mašīnām lampas neskrūvējas.
03. Novembris 2007, 19:39
[user]158906|TAMA|[/user]Pieļauju iespēju,ka kaut kur ir ieskrūvēta lampiņa ,kurai nav atbilstoši wati.
man ar visām oridžinālajām tā bij,skatijos gan kontaktus i vēl viskko,neko neatradu.tagad gan man gabarītos stāv nestandarts
03. Novembris 2007, 19:42
pārbaudi VISAS lampiņas...
numura apgaismojums deg ?
dēl nestandarta lampiņām 100% deg
03. Novembris 2007, 19:52
biju visas iespējamās pārbaudijis.ka salona kada lampiņa nedeg tas jau nevar būt,ne?
03. Novembris 2007, 21:12
[user]211573|laurito|[/user]biju visas iespējamās pārbaudijis.ka salona kada lampiņa nedeg tas jau nevar būt,ne?
salona ir daudz lampinas!
03. Decembris 2007, 18:53
u menja tazhe beda, zadnij gabarit peregorel, zagorelasj lampo4ka, gabarit pomenjal, a na paneli lampo4ka vse ravno garit, budta gde ta 4to ta ne gorit. poprobuju lampo4ku e6e raz zamenitj.
a e6e prikol, inogda ne zagorajetsa vsja podsvetka v salone, snaruzhi vse osve6enije gorit, a vnutri po4emu ta inogda vse polnostju v salone tuxnet, toka v pepeljnice gorit, i reguljarna to peregorajet, to opjatj rabotajet!