Switch to full style
Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

ABS, ASD.....

01. Oktobris 2007, 15:28

Cik varētu maksāt lietots vai jauns vadības bloks priekš CE 220 , kurš atbild par ABS un ASD...Šķiet, ka tā viņu sauc....Man paneli deg brīdinājums par abu nefunkcionēšanu....Iepriekš pie šiem gļukiem servisā tur kaut ko pārlodēja, strādāja kādas divas nedēļas un atkal atgriezos sākumpunktā...Cik sapratu, tur kaut kas ar lodējumiem.... :?

ABS, ASD.....

01. Oktobris 2007, 15:31

vins atrodas aiz akumulatora

ABS, ASD.....

01. Oktobris 2007, 15:39

Nojaušu, ka aiz akumalātora, jo redzēju tur meistaru snaikstāmies.... :| bet kur lai tādu dabūn, par kādām naudiņām....Par tiem vadības bloku gļukiem daudz rakstīts, bet par cenām nekā...

ABS, ASD.....

01. Oktobris 2007, 15:41

es jau dzekam zvaniju bet sis nevareja pateikt cenu jo nezin cik maksa,ta but vins ir bet cena nezinama

ABS, ASD.....

01. Oktobris 2007, 15:46

[user]214801|Karluha|[/user]Nojaušu, ka aiz akumalātora, jo redzēju tur meistaru snaikstāmies.... :| bet kur lai tādu dabūn, par kādām naudiņām....Par tiem vadības bloku gļukiem daudz rakstīts, bet par cenām nekā...

negribu sabaidīt, be būs kkas ap 500 EUR, ja tas ir tas, ko es domāju...

ABS, ASD.....

01. Oktobris 2007, 15:48

Kļust aizvien interesantāk.... :) Labprātāk jau nopirktu lietotu, jo pieļauju, ka starpība starp tādu un jaunu ir paliela, bet cik tas būs droši....nezinu...patiešām nezinu...ceru uz MB pazinēju atsaucību...Pats neesmu tehnisks cilvēks, tapēc varbūt nesaprotu, kas tur tādā blokā, kur kaut ko var pārlodēt, salodēt varētu būt tik sarežģits un dārgs....Ja pirktu lietotu un redzētu, ka tur nav iejaucies kāds ar lodāmuru un tas vēl piedevām darbojas, dom``aju, ka diezgan droši varētu tādu pirkt....Ko par to domā MB kluba biedri?

ABS, ASD.....

01. Oktobris 2007, 15:49

Jau sabaidīji.... :( Ceru, ka tas ir par jaunu un Domenikss centrā....Varbūt ir citi varianti....?

ABS, ASD.....

01. Oktobris 2007, 15:51

Na 124 tam nebolwaja reļuha stoit,othodit zavodskaja paika poetomu gļu4ilo.V Riģe v 4.servisah bil nifiga nemogli naiti pri4inu,predlagali razbirat usu provdku.V Latgalijii za 5 min perepojali i poprasili 2 ls otjezdil 1.god nebilo ģlukov :ninja:

ABS, ASD.....

01. Oktobris 2007, 15:55

Acīmredzot man ir tas pats....Servisā kad lodēja, runāja par kaut kādu "Holodnuju paiku"....ka kaut kas tur atnākot, atlecot vaļā...salodēja bet izturēja diemžēl ne gadu, bet divas nedēļas...varbūt mēģināt vēlreiz lodēt....Bet nu ticības trīskārt lodētam vair nav tik liela.... :?

ABS, ASD.....

01. Oktobris 2007, 15:58

laikam sajaucu, es runāju par ASR vadības bloku, jaunam cena 630 EUR
Tēma slēgta