Switch to full style
Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

Steidzami nepiecieshama palīdzība.

14. Augusts 2007, 10:40

Ir nepiecieshams salona ventilatora ātruma regulējošais bloks.
Varbuut kaadam ir kaada ideja kur to var dabuut?
Daļējs kods: Bosch _ _ _ 010087

14. Augusts 2007, 10:45

wtf ??? kas tad Tev tur par sistēmu ??? :whistle:

14. Augusts 2007, 11:13

Varbūt šrotos ir. Te savulaik viens piedāvāja 300 turbodīzeli detaļām ar šo automātisko sistēmu. Kaut kas gan arī tai nestrādāja. Citādi -- veiksmi meklējumos, jo nav ļoti populāra lieta.

P.S. Paziņa savulaik konstatēja, ka viņa CE300 jau rūpnīcā ielikts kondicionieris no W140 un remontējot nederēja neviena detaļa no CE kondicioniera -- paskaties, vai tāpat nav jāmeklē no kādas S-klases.

14. Augusts 2007, 11:22

[user]379|Mizx|[/user]Varbūt šrotos ir. Te savulaik viens piedāvāja 300 turbodīzeli detaļām ar šo automātisko sistēmu. Kaut kas gan arī tai nestrādāja. Citādi -- veiksmi meklējumos, jo nav ļoti populāra lieta.

P.S. Paziņa savulaik konstatēja, ka viņa CE300 jau rūpnīcā ielikts kondicionieris no W140 un remontējot nederēja neviena detaļa no CE kondicioniera -- paskaties, vai tāpat nav jāmeklē no kādas S-klases.

Kurā srotaa labaak mekleet? Esmu jau pus Riigu apzvaniijis. A kaa var zinaat vai man nav taapat kaa Tavai pazinjai?

14. Augusts 2007, 11:29

Paziņam. Drošāk to detaļu izķeksēt laukā un braukt uz vietas salīdzināt. Tur ir pietiekami elektronikas, lai būtu vērts katru sīkumu salīdzināt, to pa telefonu nez vai var nopirkt.

14. Augusts 2007, 11:33

Man ir no S350. Nomainīju, bet izrādījās, ka nav vaina tur. Ja der, varam runāt... Štrunts ir mājās, numuru varu apskatīties vakarā, ja kas.

14. Augusts 2007, 16:31

Daju tās detaļas bildes, kura man ir tu tū. Moš kādam ir. 8D

Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls

14. Augusts 2007, 16:37

šausmas, kas tas tāds ? :?

14. Augusts 2007, 16:41

Uzzvani autofavoritam graudu ielaun pajautaa, iespejams palidzes

14. Augusts 2007, 18:09

Vēl, ja tā tiešām ir BOSCH detaļa, vari jautāt viņu pārstāvniecībās, ir vairākas, bet man atmiņā tikai ROLIS.
Tēma slēgta