Switch to full style
Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

HID (xenon, bi-xenon) vs LED

22. Jūnijs 2007, 10:25

Sveika tauta :)

Tā kā izbeidzās xenon (cerams, ka tikai spuldzīte) gaisma vienā pusē un uzinot, ka domeniks par spuldze + namaiņas = 128LVL, tad es te sāku tā prātot, vai LED lukturi nebūtu lētāki (gan uzturēt, gan ilgetermiņā lietotjot). Jo kaut kā nav pārliecība, ka tas kseņa neizdeg atkal :( it kā tām lampām laikam ir garantija kaut kādas ~2500h
Taču pakaļējos LED bija vieglāk atrast kā priekšējos, patiesībā, kaut kā priekšējos LED neizdevās atrast :( (varbūt štruntīgi meklēju). Vēl jau laikam ir atkarīgs vai tās diodes varēs tā īzī-pīzī nomainīt? Visticamāk, ka ražotāja realizācija būs tāda, ka vajadzēs mainītu visu diožu bloku, nevis lai pašdarbnieki varētu ar pinceti izraut izdegušo diodīti un nomainīt uz jaunu.

22. Jūnijs 2007, 10:41

pērs jaunu lampu un miers. Tikai ne domeinā.

22. Jūnijs 2007, 10:50

[user]75137|Bpa4|[/user]pērs jaunu lampu un miers. Tikai ne domeinā.

Nāksies vien pirkt jaunu lampiņu vai lampiņas(abas nomainīt, lai vienādas), kur tad es likšos :)
Par tiem LED`iem viarāk kā pārdomas :)

22. Jūnijs 2007, 10:56

a tu domāji,ka par xenon ir jāmaksā vienreiz? :D

09. Jūlijs 2007, 10:51

Nomainīju :)
Paldies Mārim un Sandim (vai Zandim - es ar savām pūkainajām ausīm kārtīgi nesadzirdēju un liekas ka telefonu arī nekorekti piefiksēju :( ) no Domeniksa :)

09. Jūlijs 2007, 10:52

cik finālā ir Bils ?

09. Jūlijs 2007, 11:09

[user]2|SZ|[/user]cik finālā ir Bils ?

finālā sastādīja: 125 LV rubeļu par 2 spuldzītēm un ielikšanu.

09. Jūlijs 2007, 11:10

nesen uzzināju, ka ir arī spuldzītes par 35LVL plastikāta maisiņos (tipa esot ļoti "dzeltenas")- cena patīkama, bet kā ir ar ilgdzīvošanu?

09. Jūlijs 2007, 11:23

www.ebay.de - tur xenon komplekts 89 euro.

09. Jūlijs 2007, 11:26

Izvinajus za neskromnij vopros -4evo takoje LED? :?
Tēma slēgta