Switch to full style
Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

Pēcpuses apsilde

22. Februāris 2007, 16:13

Kas var but par lietu - dirsas apsilde strada tikai 1.rezima, otrais nemaz meiesledzas, un lampina ari nedeg. Drosinataji ir OK, blakus benki ari ir viss kartiba. Kas var but par vainu? A to kamer uzssildas tas benkis 1 rezima, tad pēcpusi jau ledus parklajis!!! :D

Pēcpuses apsilde

22. Februāris 2007, 16:22

Vo bļin... Agrāk cilvēki vispār braukāja uz dermantīna beņķiem bez apsildes, a tagad jau ar 1. režīmu nepietiek... :D

Pēcpuses apsilde

22. Februāris 2007, 16:22

vadi? :scratchchin:

Pēcpuses apsilde

22. Februāris 2007, 17:30

[user]26014|Roma|[/user]Vo bļin... Agrāk cilvēki vispār braukāja uz dermantīna beņķiem bez apsildes, a tagad jau ar 1. režīmu nepietiek... :D

es vēl tagad braukāju uz ādas beņķiem bez apsildes. Manam nav vispār. Auksti ir, bet sen jau pierasts.

Pēcpuses apsilde

23. Februāris 2007, 07:00

Jāņem nost benķis, jāņem nosts tas ``ādas gabals``, un jāmeklē pārrāvums. Man bija daļā, kur vads iet caur paralonu uz leju (pārlocījies)

Pēcpuses apsilde

23. Februāris 2007, 14:51

Meginasu tikt skaidriba. :)

Pēcpuses apsilde

23. Februāris 2007, 14:52

[user]398|Renoir|[/user]
[user]26014|Roma|[/user]Vo bļin... Agrāk cilvēki vispār braukāja uz dermantīna beņķiem bez apsildes, a tagad jau ar 1. režīmu nepietiek... :D

es vēl tagad braukāju uz ādas beņķiem bez apsildes. Manam nav vispār. Auksti ir, bet sen jau pierasts.

Ja, bet pie visa laba baigi atri pierodi :) , agrak pat nedomaju par tadam lietam kad masina cita bija, bet ta ka tads navarots ir, gribas lai ari strada! :D

Pēcpuses apsilde

23. Februāris 2007, 15:04

A manam vispar nevien benkim nesledzas iekshaa pakaljas apsilde,uz pogas lampinjas ar neiedegas 8D Droshinataji ok. Man ar kkur vadi pushu?Piekristu,bet nejau visi uzreiz parplisa

Pēcpuses apsilde

23. Februāris 2007, 15:23

Varbūt tev tur pogas vien paneļa caurumos saspraustas, bet apsildes nav un nav bijis...

Pēcpuses apsilde

23. Februāris 2007, 15:34

pagajusho ziem vel sildija shoziem vairs nee :cry:
Tēma slēgta