Switch to full style
Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

Ģenerators!!!!!!

04. Februāris 2007, 16:10

Man maza šaizīte. 300CE 24V
Saakaas nupat, kad iebraucu peļķē, tad auto sāk riktīgi rīstīties un 2x pat noslāpa. Gaismas raustaas utt. Man domāt, ka tas ir dēļ tā, ka ģeneratorā tika ūdens, jo tas ir tikai kad iebrauc kādā peļķē. Vai ir kādi ieteikumi? Kā man rīkoties un ko darīt? Varbūt kādam ir bijusi līdzīga problēma.

Ģenerators!!!!!!

04. Februāris 2007, 16:32

Pēc izžūšanas vajadzētu būt, ka problēmas pazūd. Ja ne, tad jāskatās, vai un kas nosvilis, bet drīzāk, ka pietiks ar izžūšanu. Pašam gadījies trāpīt peļķē tā, ka uz 15 min auto vispār nav atdzīvināms un pēc tam tik tā palēnām.

Ģenerators!!!!!!

04. Februāris 2007, 16:36

[user]379|Mizx|[/user]Pēc izžūšanas vajadzētu būt, ka problēmas pazūd. Ja ne, tad jāskatās, vai un kas nosvilis, bet drīzāk, ka pietiks ar izžūšanu. Pašam gadījies trāpīt peļķē tā, ka uz 15 min auto vispār nav atdzīvināms un pēc tam tik tā palēnām.

Tur jau tā lieta, ka, kad izžūst viss ir čiki- puki, bet pietiek ar nelielu peļķi un atkal viss ir [censored]. Diez vai tas auto ir labi. Apbraukt visas pļančkas es nevaru. Varbūt kādam ir ideja vai risinājums, kā pārtraukt šādu neērtību.

Ģenerators!!!!!!

04. Februāris 2007, 16:44

Tad jau tur kaut kā trūkst -- izolācijas, aizsragplākšņu, kaut vai kāds likvidējis to plastmasas aizsargpannu zem motora, kas tieši dubļiem un ūdenim domāti. Diez vai i-netā to kāds nokonsultēs, ar šo problēmu būs jābrauc uz servisu, jo visus vāciņus motortelpā diez vai uzņemsimies te uzskaitīt.

Ģenerators!!!!!!

04. Februāris 2007, 16:48

[user]379|Mizx|[/user]Tad jau tur kaut kā trūkst -- izolācijas, aizsragplākšņu, kaut vai kāds likvidējis to plastmasas aizsargpannu zem motora, kas tieši dubļiem un ūdenim domāti. Diez vai i-netā to kāds nokonsultēs, ar šo problēmu būs jābrauc uz servisu, jo visus vāciņus motortelpā diez vai uzņemsimies te uzskaitīt.

Man Tā aizsargpanna ir no metāla un itkā nekas nav pazudis, kaut gan kas to lai zin. Servisaa esmu pierakstiijies, bet domaaju, ka mos seit kaadz zin par taadu šaizi, tad varētu pats mēģināt sataisīt.

Ģenerators!!!!!!

04. Februāris 2007, 17:06

Varbūt tā metāla panna ir uztaisīta mazāka / citāda kā plastmasas un neaiztur ūdeni, kam nevajadzētu nonākt motortelpā.

Ģenerators!!!!!!

04. Februāris 2007, 17:28

[user]379|Mizx|[/user]Varbūt tā metāla panna ir uztaisīta mazāka / citāda kā plastmasas un neaiztur ūdeni, kam nevajadzētu nonākt motortelpā.

Man viņa metāla ir jau no rūpnīcas. :) nevarētu būt, ka ir mazāka nekā vajadzētu būt.

Ģenerators!!!!!!

04. Februāris 2007, 17:31

čau, nu ta būsi tā iemočījis peļķē, ka vienalga ticis ūdens, iespējams, tič vadi kontakti smirkuši, un gļučī......

Ģenerators!!!!!!

04. Februāris 2007, 17:31

čau, nu ta būsi tā iemočījis peļķē, ka vienalga ticis ūdens, iespējams, tič vadi kontakti smirkuši, un gļučī......

Ģenerators!!!!!!

04. Februāris 2007, 17:38

Ja "no rūpnīcas" tad tavam 124 tāda ir vienīgā un unikālā visā pasaulē, jo neatkarīgi no modifikācijas pēc kataloga ir pieejamas tikai plastmasas. Ar šiem auto nav jālien rallijā, bet motora telpa tikai jāpasargā no gružiem un lieka mitruma. Ir ražotāji, kas ir pretējās domās un liek nopietnākas aizsargsistēmas no apakšas tāpat kā Jaguar atradīsi rūpnīcas glāžu savilcējus, bet tas viss neattiecas uz MB. Kaut kā neticu faktam par "no rūpnīcas", ja vien nav G-klase.
Tēma slēgta