Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
26. Janvāris 2007, 14:54
Cik varētu izmaksāt aprīkot ar elektriskiem logiem CE 220 no 1993.gada.....? Man gadijies tāds ar airīšiem....Kur šādu pakalpojumu var sameklēt?
26. Janvāris 2007, 15:10
ap 140 Ls vismaz kaadreiz ieksh Rameda.lv!
.gif)
ja vel taads pastaav! Vel jau variants mekleet origjinaalos paceelajus!
26. Janvāris 2007, 15:18
Cik saprotu, tik maksā divie priekšējie logi.....? Tad man vēl jāpierēķina klāt mazie, aizmugures.....Cik driši un kvalitatīvi tādi logi ir, vai to slēdžus pievieno vidējai konsolei starp priekšējiem beņķiem, jeb kādā citā vietā....?
26. Janvāris 2007, 15:42
Izredzes nav spožas, jo:
1) lietotie oriģinālie nekalpo ilgi, jo metāla kvalitāte zobratiem nav tā labākā un tie parasti savu ir nokalpojuši -- kupeju milzīgie stikli ir pārāk smagi. Par to te ir bijušas pāris diskusijas un šķiet, ka jau vairāki ir nopirkuši jaunus mehānismus. Papildus kritērijs tev -- derēs tie, kas no 1993-96. gadam, jo iepriekš sistēmai izmantoja citu spriegumu, bet par to labāk laikam izskaidros SZ;
2) jauni universālie... viņi jau tāpat diez ko ilgi nevelk un motoriņi nosvilst. Attiecīgi no viņiem kupejai būs maza jēga, jo paredzu, ka nokalpos apmēram garantijas laiku un arī par to maza pārliecība. Universālie varbūt vēl der aizmugurē.
Es tavā vietā samierinātos ar airiem vai cerētu atrast lietotus oriģinālos un uzreiz pierēķinātu jaunu mehānismu šofera durvīm, kas maksā ap 100 ls.
26. Janvāris 2007, 15:44
Precizēšu -- oriģinālie mehānismi tomēr savus 10-15 gadus nokalpo, bet tā kā šīs kupejas jau ir apmēram tik vecas un logi ir visrināti, tāpēc minēju, ka nekas izcils tur vairs nebūs.
26. Janvāris 2007, 15:55
Laikam jau būs vien jāpaliek pie airīšiem.....Vasarā tāpat lietošu kondicionieri.... :cry:
03. Decembris 2007, 19:31
[user]379|Mizx|[/user]Izredzes nav spožas, jo:
1) lietotie oriģinālie nekalpo ilgi, jo metāla kvalitāte zobratiem nav tā labākā un tie parasti savu ir nokalpojuši -- kupeju milzīgie stikli ir pārāk smagi. Par to te ir bijušas pāris diskusijas un šķiet, ka jau vairāki ir nopirkuši jaunus mehānismus. Papildus kritērijs tev -- derēs tie, kas no 1993-96. gadam, jo iepriekš sistēmai izmantoja citu spriegumu, bet par to labāk laikam izskaidros SZ;
2) jauni universālie... viņi jau tāpat diez ko ilgi nevelk un motoriņi nosvilst. Attiecīgi no viņiem kupejai būs maza jēga, jo paredzu, ka nokalpos apmēram garantijas laiku un arī par to maza pārliecība. Universālie varbūt vēl der aizmugurē.
Es tavā vietā samierinātos ar airiem vai cerētu atrast lietotus oriģinālos un uzreiz pierēķinātu jaunu mehānismu šofera durvīm, kas maksā ap 100 ls.
121,~ stoit odin mexanizm na kupe 124, 181,~ stoit odin moto4ik! eta v Domenikse, no poxodu bolj6e nigde ne najti!
03. Decembris 2007, 19:34
u samavo so steklami na kupe problemi, tjazhelo zakrivajutsa, voditeljskoje potreskivajet e6e 4e ta inogda. Izza etogo vmeste s signalkoj comfort paket postavili, a on ne rabotajet, stekla ne podnimajet, tjazhelo sli6kom. Pojexal po4istitj i smazatj mexanizmi v servis, tak sdelali tak, 4to teperj voditeljskoje okno vab6je inogda zakritj ne mogu, psc! predetsa kazhetsa novije mexanizmi stavitj!
03. Decembris 2007, 19:35
[user]214801|Karluha|[/user]Laikam jau būs vien jāpaliek pie airīšiem.....Vasarā tāpat lietošu kondicionieri.... :cry:
Pamekle lietotus pa srotiem.Es sev atradu,un viss ir kartibaa...
03. Decembris 2007, 19:37
a gde na6ol?