Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
18. Novembris 2006, 00:02
Paša spēkiem savedu kārtībā MB E320 CE 24 auto audio pieslēgumu(saliku EIRO fiškas),lai varētu zibenīgi mainīt maģīšus. :whistle: un te atklājās pāris gļuki: 1) logu tīrītāju slotiņas strādāja pie izņemtas aizdedzes atslēgas, 2) pazuda signalizācijas komforta funkcija. TĀ LŪK ! :cry: Apmeklēju servisu(kura pakalpojumus izmantoju pāris gadu atpkaļ stūrējot 90g.MB300E 4-MATIC) Lāčplēša 77/79,kur meistars Vaļera kontatēja nepareizu maģīša saslēgumu(tos divus vadiņus,kas sarkans un dzeltens no maģa nāk,nevajag vienot kopā!!!! TĀS ARĪ BIJA IEPRIEKŠMINĒTO GĻUKU CĒLONIS! 8D
18. Novembris 2006, 10:34
Nu nezināju ka no tā var rasties tādi gļuki, to ka viņus nevar vienot kopā ir skaidrs, jo sarkanais ir barošanas vads, bet dzeltenais maģīša atmiņai, lai izņemot atslēgu neizprogrammējas.
18. Novembris 2006, 10:42
tā man paskaidroja speciālists.Man būs viņam ticēt.
18. Novembris 2006, 10:51
Neesmu elektriķis, bet vispār tā varētu būt kā elektriķis saka, jo sarkano parasti baro caur aizdedzes atslēgu, bet dzelteno pa taisno caur kondensātoru, ja viņus sajūdz kopā, tad no kondiķa caur maģi elektrība aiziet uz aizdedzes atsēgu un tur arī sākas tie gļuki.
18. Novembris 2006, 10:52
vēl pie iepriekš minētā-arī SRS panelī nedega,no tās pašas vainas.ES JAU SAKU MISTIKA KAUT KĀDA,bet fakts,jo līdz manām darbībām ap audio vadiem,viss funkcionēja.Vēl pieļauju varbūtību,ka pirms manis tur bija roku pielicis tāds pats autoelektriķis kā es.
18. Novembris 2006, 11:55
hi hī, tā ir ar tiem vecajiem auto, ja roku reiz esi pielicis vadiem, tad 100% pec tam daudzas lietas nestrādā :evil:
31. Janvāris 2007, 09:05
http://www.xnet.lv/index.php?zoomid=46542Doma ir šitādu pievienot a/m. Ir pieredze, sūdzības, ierosinājumi....?
31. Janvāris 2007, 12:33
[user]156395|Nompelis|[/user]http://www.xnet.lv/index.php?zoomid=46542
Doma ir šitādu pievienot a/m. Ir pieredze, sūdzības, ierosinājumi....?
Ne šāda sistēma, bet atpakaļskata kamera, kas pieslēgta LCD un datoram (lai varētu veikt ierakstus) vismaz kādu laiku atpakaļ bija Doctor
31. Janvāris 2007, 20:11
A pa to izgatavotāju (brendu), arī nav nekādu priekšlikumu, ierosinājumu, sūdzību?
31. Janvāris 2007, 20:30
...kaads ir iemesls shii devaisa iegaadei???? :whistle: