Switch to full style
Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

Sildāmie beņķi!!!

04. Novembris 2006, 16:14

Problēma tāda, ka īsti nesilda beņķis blakussēdētājam. It kā ir viena josla kur silda bet pārējam nē. Vai ir idejas kā to varētu labot, vai arī kāda vieta kur to var salabot???

Sildāmie beņķi!!!

04. Novembris 2006, 16:31

Cik zinu W124 pērkās jauns tas elements , tipa paklājiņš ar vadiem ,cena ap 28-30 Ls,vai izņem benķi ārā ,var viņu tur pajaukt (es trešdien ar šādu sāpi jau nodarbojos 8) ),varbūt nekontakts,visticamāk jau ,ka pārdedzis vads .W210 ādas benķiem to štruntu nopirkt nevar, bet es atradu sev šķūnī vecu audi benķi ar apsildi ,iegriežot pirkstā 8) ,tas tika izvāverots un izvilkti tie apsildes elementi ārā ,vēl jāizdomā kā tos cilvēcīgi ievietot iekš savējā benķa .Tu vari darīt tāpat ,šrotā nopērk benķi ,nu 5-8 Ls , iepriekš izzvanot un t.t. Lai veicas.

Sildāmie beņķi!!!

04. Novembris 2006, 16:33

Mož tur kas jau ir darīts, man arī tagad silda tikai vienu d...as pusi , jo es savienoju vadus it kā bojāto fragmentu izlaižot...

Sildāmie beņķi!!!

04. Novembris 2006, 16:43

Paldies, paldies, centīšos tad to ādas monstru pajaukt :D

Sildāmie beņķi!!!

04. Novembris 2006, 17:20

Jautājums pa tēmu... Ja man nav apsilde, es varu pats to ielikt?! :ninja: T.i. nopirkt visu vajadzīgo un iebāzt beņķos...

Sildāmie beņķi!!!

04. Novembris 2006, 17:28

Figviņzin , slēdzīši , paši tie apsildes štrunti , kā uz to reaģēs ģenerators , gan jau ka prātīgi pieejot tai lietai var...

Sildāmie beņķi!!!

04. Novembris 2006, 18:13

наверно легче поставить чехлы с обогревом =)

Sildāmie beņķi!!!

05. Novembris 2006, 16:56

[user]8980|Bismarks|[/user]Figviņzin , slēdzīši , paši tie apsildes štrunti , kā uz to reaģēs ģenerators , gan jau ka prātīgi pieejot tai lietai var...

vajag rakt, būs labi!

Sildāmie beņķi!!!

05. Novembris 2006, 17:31

[user]131127|ZhenEk|[/user]наверно легче поставить чехлы с обогревом =)

vadibas bloks+vadi pavisam citi, plus pogas+ari kresli jau ar apsildi...tā būs liela noņemšanās, pie kam, to visu nemaz tik viegli dabūt nevar...

bet arī visādus alternatīvos apsildes fufeļus ar neiesaku :)

Sildāmie beņķi!!!

05. Novembris 2006, 17:51

Es vienkārši ieliku pūkainus sēdekļu pārvalkus. Pofig kā izskatās, bet pēcpusei tomēr patīkamāk kā tas aukstais sēdekļu audums. :)
Tēma slēgta