Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
30. Jūnijs 2006, 08:04
Всем привет.
Хотел бы обратиться за советом. Столкнулся с проблемой не равномерной работы круиз контроля скорости, при его вклбчение двигатель не работает ровно, постояно плавает то выше скорость то ниже, но по тахометру все норм, стоит на одной отметке, в чем может быть пречина, не правельеная фиксация скорости или в самой системе сбой????
30. Jūnijs 2006, 12:49
не ужели такая редкост круизник???
30. Jūnijs 2006, 13:10
Es drusku nesapratu tavu problēmu, bet domāju, ka vaina ir kaut kur iekš elektronikas........ Pieslēdzies pie kompja un moška kaut kas izlec.......
30. Jūnijs 2006, 13:17
problema ir ta, kad iesledz kruizeru tad viņš nestrada normali, bet visa laiku atrums iet uz augšu uz leju, nav ta postojannoj skorosti!!!!
pie kompa, kur var dabut ta kompu ar to programmu lai parbaudit izņemot domeniksa.
30. Jūnijs 2006, 13:24
Ja es pareizi mācēju iztūlkot, tad tava kruīzkontrole nenofiksē konstantu ātrumu, bet gan tahometra apgriezienus.......ja tā, tad loģiski, ka tev lēkās uzstādītais ātrums.......
Sazinies ar GenSeku un sarunā pie viņa vizīti......... Viņa serviss ir TaxiRadio+ uz maskavas ielas....
30. Jūnijs 2006, 13:32
ja zinu kur Dima servisa atrodas, gan jau vajag parbaudit, a to besi ara man, kad brauc kaut kur talu
30. Jūnijs 2006, 20:23
Ja jābrauc Līgo vakarā uz Siguldas pusi ,ne?(laikam jau Tevi redzēju)

Tur vakums piedalās ? Varbūt kādai trubiņai plaisa un tāpēc čakarējāsvai vienkārši nekontakts,tiešām prātīgi kaut kur piekārt pie vadiem.
30. Jūnijs 2006, 20:52
Kāds man nevarētu pie reizes pastāstīt kas tā par funkciju tempomatam "LIM" un kā viņa strādā?!
30. Jūnijs 2006, 21:53
A ,kas notiek ,kad šis "lim "darbojas ,ieslēdzas vai kā savādāk? MB jau parasti viss notiek ar to sviriņu -no sevis ir izslēgt, uz sevi -atmiņa , uz leju-atrums samazinās un t.t. Ai, gari rakstīt ,ja gribi varu parādīt
30. Jūnijs 2006, 22:42
Nu jā, to es visu zinu, bet man viņu vēl nospiest var, un tas arī ir tas "LIM"... Kad nospied, viņš sāk zaudēt ātrumu un tur deg maza lampiņa... Vēl ir "LIM" lampiņa uz paneļa t.i. uz spidometra, bet kaut kā vēl neesmu pamanījis ka tā idegtos...