Switch to full style
Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

Spogulis ar uztvereju

23. Novembris 2005, 15:35

Varbut kadam ir pieredze spogulu izjaukshana. Manam ir tads atpakalskata spogulis ar signalizacijas uztvereju (W210), bet izskatas, ka mehanisms, kas notur spoguli, ir saplisis. Kad saku urketies un petit, ka spoguli dabut nost - gudrs netiku. Izraujot salona apgaismi pie spogula - tur roku ta isti pa iebazt nevar.
Varbut ir kads tehniskaks cilvis, vai ari kads, kam ir bijusi lidziga pieredze.

Spogulis ar uztvereju

23. Novembris 2005, 21:02

Vismaz, cik es zinu, to spoguli var atliekt un tad paveras skrūves, kuras atskrūvējot tad arī tas spogulis tiek noņemts........

Spogulis ar uztvereju

24. Novembris 2005, 09:14

spogulis vienkārši jārauj nost ar spēku. Var gadīties ka ar diezgan lielu. Savam diemžēl nonāca ar visu stiprinājumu un skrūvēm, jo tur diezgan stipra atspere. Visiem auto spoguļi ir noraujami ar roku - tas drošības dēļ - lai avārijas gadījumā ar galvu pa viņu trāput viņš nolektu nost nevis iedurtos galvā.

Spogulis ar uztvereju

24. Novembris 2005, 09:53

[user]83747|pinguin|[/user]spogulis vienkārši jārauj nost ar spēku. Var gadīties ka ar diezgan lielu. Savam diemžēl nonāca ar visu stiprinājumu un skrūvēm, jo tur diezgan stipra atspere. Visiem auto spoguļi ir noraujami ar roku - tas drošības dēļ - lai avārijas gadījumā ar galvu pa viņu trāput viņš nolektu nost nevis iedurtos galvā.

Nu nez vai ta varetu but. Tad jau ar visiem vadiem es vinu noraushu!
Vispirms palukoshu, tad zinashu.

Spogulis ar uztvereju

24. Novembris 2005, 10:42

[user]377|skeram|[/user]Vismaz, cik es zinu, to spoguli var atliekt un tad paveras skrūves, kuras atskrūvējot tad arī tas spogulis tiek noņemts........

Wellcome back, nodevēj! :whistle:

Spogulis ar uztvereju

24. Novembris 2005, 10:47

|Renoir| Wellcome back, nodevēj! :whistle:

Njeponjal.............
:cry:

Spogulis ar uztvereju

24. Novembris 2005, 11:29

[user]377|skeram|[/user]|Renoir| Wellcome back, nodevēj! :whistle:

Njeponjal.............
:cry:

Toyotists...