Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
20. Novembris 2005, 11:34
Man iestājoties aukstajam laikam ir sākusies problēma ar pielaišanu auto pastāv kādas 5 stundas un nevar pielaist ,akumulators nedaudz pagriež un viss,pēc tam kā miris....piepīpējot uzreiz aiziet...kur varētu būt problēma...akumulators itkā normāls...klemmes notīru bet nekā..............ceru uz kādu palīdzību.... :whistle:
20. Novembris 2005, 12:31
Ir bijusi pieredze ,ka starteri sakopjot paliek labāk (nu oglītes,buksītes ), vēl vārstu atstarpes var pačolēt ,kad man bija 123 ,bija tāds joks ,ka atstarpes praktiski nebija ,kuriem tur vārstiem(neatceros ieplūdei izplūdei)..
20. Novembris 2005, 12:48
Akumulators.
Ja var piedarbināt ar piepīpēšanu, tad aķis ir kirdik...
Aukstums un vecs aķis... kopā neiet.
Cik vecs tev ir tas aķis?
20. Novembris 2005, 12:52
Akumulatoram 2 gadi........ nu šorīt pieleca...tikko meiģināju.....man paziņam ar svaigs akumulators un šitā pati problēma...........
20. Novembris 2005, 13:56
Iespējams mersim zemi apgriezieni tukšgaitā aiz ko nelādējas aķis, bet gaismas to noēd. Pārbaudi obligāti apgriezienus.
20. Novembris 2005, 14:02
[user]45272|Rays|[/user]Akumulatoram 2 gadi........ nu šorīt pieleca...tikko meiģināju.....man paziņam ar svaigs akumulators un šitā pati problēma...........
Bija man eskortam kārdreiz nopirkts pilnīgi jauns aķis. Pēc gada tas atņirdzās. Auto pats nespēja to pielādēt, jo kvalitāte slikta. Ja uzlādēja pie strāvas mājās, tad bija ok. Savādāk ārā ziemā bija d...
Aķis bija lēts mēsls.
Kopš tā laika pērku Bosch Silver. Čakara nav.
20. Novembris 2005, 14:50
Īstenībā apgriezieni ir diezgan zemi.........
20. Novembris 2005, 14:56
Bosch silver toč rullē ,diviem auto esmu licis ,tagad ar laikam būs jāpērk...
20. Novembris 2005, 15:21
мне так кажется,что плотность акб маленькая
должно быть на зиму 1,3. при хорошем акб 1,27
bosh рулит это верно varta тоже неплохой
но нельзя покупать в магазине ,
надо брать на базе bosh или varta