Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
02. Maijs 2005, 08:33
Forsji sjorit noglukoja signalizacija, iedarbinat nevar masjinu, itka nestrada sekretka, sture ari nonoblokejusies..ko darit? gan ja ukads reals sikums bet taja vadu kaudze neko nesaprotu :cry:
02. Maijs 2005, 16:08
Ir vairāki varianti:
1) Tu signalizācijai saspaidīji podziņas un kaut ko saprogrammēji;
2) Elektriba dirsā
3) ja tev ir elektroniskā atslēga, tad var gadīties, ka aizdedzes vadibas bloks ir nobeidzies.
Pirmos divus punktus var ātri uun lēti salabit, bet ar trešo ir baigi mēsli. man viens paziņa mainīja vesleas divas reizes savam mercim, katru reizi maksājot 400 Ls
02. Maijs 2005, 16:58
Kaut kur taču jābūt tai kodu pogai, kas ne ta restartē visu sistēmu ievadot attioecīgo kombināciju, ne ta ko, bet ar to vajadzētu varēt visu novākt un par jaunu uzlikt. Ja tik vien cik slepenā poga nobeigusies, tad tiec tai klāt, saliec to kontaktu kopā un arī lieta darīta. bet nopietnākas lietas... varbūt iesākumā pacenties dabūt rokā to, kas licis, ja tas iespējams... viņam varētu būt lielāka skaidrība -- tā liela priekšrocība, ja kāds čoms liek šīs lietas...
02. Maijs 2005, 18:26
Nezinu ka tev, ar to sekretku, bet man vinja pilnigi un galigi nesaistas nekadi kopa ar signalizaciju pashu ka tadu, ja nvari pielast tik sikretkas delj tad atrubii to un miers
07. Septembris 2005, 11:53
Man kautkas nav kārtībā ar durvju motoriņu... ieslēdzot signalizāciju durvis aizverās bet atslēdzot durvis paliek slēgtas... motoriņš ir kārtībā, jo samainot vadus vietām viņš veic apgrieztu funkciju... kas īsti varētu būt vainīgs... kautkur pravodka beigta vai signalizācijas sistēmā kautkas ir sagļučījis...

Lūdzu palīdziet... netieku skaidrībā... būs jāizskata visi savienojuma vieti viscaur līdz signalizācijas smadzenēm... :whistle:
07. Septembris 2005, 12:30
Kā 123šajam vispār durvis slēdzas ciet/vaļā? 124tajam ar vakuumu/spiedienu pa trubiņām. Ziemā (-15 un zemākā t), līdz ar to, blakussēdētāja durvis negrib īsti atslēgties, bet ciet slēdzas bez atteikuma.
Vasarā problēma nepastāv.
07. Septembris 2005, 12:31
[user]622|dzieburs|[/user]Kā 123šajam vispār durvis slēdzas ciet/vaļā? 124tajam ar vakuumu/spiedienu pa trubiņām. Ziemā (-15 un zemākā t), līdz ar to, blakussēdētāja durvis negrib īsti atslēgties, bet ciet slēdzas bez atteikuma.
Vasarā problēma nepastāv.
Nu visur ir vakums izņemot šofera durvis, kas ir aprīkota ar elektrisko motoriņu... :whistle:
07. Septembris 2005, 12:52
Bet kā slēdzot vienkārši ar atslēgu? Ja sviestā signalizācija, tad parasti jāgriežas pie uzstādītāja, jo ir bijis tā, ka cits meistars noplāta rokas atbildot:"es ar tādām nestrādāju".
07. Septembris 2005, 12:59
[user]622|dzieburs|[/user]Bet kā slēdzot vienkārši ar atslēgu? Ja sviestā signalizācija, tad parasti jāgriežas pie uzstādītāja, jo ir bijis tā, ka cits meistars noplāta rokas atbildot:"es ar tādām nestrādāju".
siglazizācija BOsch un viņa ir stādīta virsū tajos laikos....
.gif)
nu tur ir tāds joks ka elektriskais motoriņš ver ciet bet valā nejiet... :?
07. Septembris 2005, 13:35
Tas elektriskais motoriņš ir noteikti signalizācijas daļa. Default 123 man liekas nav. Manējiem nebija. tātad - pie elektriķa prom!!!