Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
30. Novembris 2004, 09:48
Pēdējā laikā sākusi niķoties elektrosistēma - braucot ar mašīnu iztukšojas aķis. :arge: Sākumā domāju, ka vainīgs ģenģeris, pārbaudīju-nomainīju "tableti" it kā lādē. Pēc tam aizdomas krita uz aķi - Bosch Silver (~2 gadi), uzlādēju un paturēju pāris dienas garāžā, viss kārtībā aķis pilns. Tagad aizdomas uz noplūdu ķēdē, bet kā to pārbaudīt.

:scratchchin:
Varbūt kādam ir padomā sakarīgs elektriķis, kurš cērt no w123, iesakiet, būšu pateicīgs. :headbang:
30. Novembris 2004, 09:51
Cik gadījušās šādas problēmas, parasti izrādījies, ka vaina ģeneratorā -- lādē, bet par maz, lai pielādētu akumulatoru...
30. Novembris 2004, 09:59
Par to es biju iedomājies,bet atstāju to kā pēdējo variantu, nu būs jāņem nost un jāved uz "Roli" :ermm:
30. Novembris 2004, 10:05
Parasti gan tā bēda nav liela, nezinu, bet, manuprāt, katram autoelektriķim ar šo problēmu būtu jātiek galā... Arī remonts nemaksāja dārgi, vismaz cik atceros...
30. Novembris 2004, 11:36
Ir kantoris "Latgalītes "rajonā ,kur Puškina iela krustojas ar to mazo ieliņu( aizmirsu kā sauc), gandrīz pie pašas Dzirnavu ielas ,iekšā sētā ,pāris reižu esmu tur gan buksītes piŗcis ,gan devis remontēt,manuprāt tīri neko.
30. Novembris 2004, 11:43
Riepnieku iela.
30. Novembris 2004, 11:45
Bosch silver 2 gadi manuprāt iet bez problēmām , pats pārbaudīju,taču visādi var būt
30. Novembris 2004, 11:50
[user]8980|Bismarks|[/user]Bosch silver 2 gadi manuprāt iet bez problēmām , pats pārbaudīju,taču visādi var būt
.gif)
Man tāds aķītis nogāja piecus gadus, kamēr to nenobeidza aplam pievienots radioaparāts...
30. Novembris 2004, 12:48
8D Vo johaidī
30. Novembris 2004, 12:53
Problēma jau tur, ka prasās pēc diagnostikas, bet viss atkarīgs no elektriķa, viņš var meklēt stundu un var meklēt 10 stundas.
Piemēram "Rolis" par stundu prasa Ls 8.5 (nerunājot par "Domeniku" utt.) :whistle: