Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
30. Septembris 2004, 13:01
Kurs zin: pie ātarumkloķa ir viena poga ar diviem stāvokļiem "C" un "S". Pašķirstot vācu manuāli var izkost tikai tik daudz ka "C" ir "Comfort" , bet "S" - "Standart". Tā kā vācu valodu īpaši nepārzinu, tad nevaru saprast kāda ir šīs pogas īstā nozīme? Pārslēzot no viena stāvokļa uz citu , it kā nekādu acīm redzamu izmaiņu nav :? Tad kas tā pa pog i ?
30. Septembris 2004, 13:03
kas tev par MB?
30. Septembris 2004, 13:07
C 200 CDI ar automātisko kārbu
30. Septembris 2004, 13:10
kaut kas piekarē regulējams? :whistle: visdrīzāk......
30. Septembris 2004, 13:13
vecajiem automātiem ir divi režīmi, kas atšķiras pēc ekonomiskuma - Standarta būtu neekonomisks (ātrumu pārslēdzas pie lielākiem apgriezieniem) un Ekonomiskais nevar tā "rullēt" ātrumi pārslēdzas ātri un neļauj motoru "izgriezt" necik.
Starpība starp šiem ir ļoti neliela... Es personīgi neko nejūtu. Visu laiku braucu E režīmā, lai vismaz varētu uzskatīt, ka kaut ko ietaupu...
30. Septembris 2004, 13:16
bet Renoir, vai tad tā ir atsevišķa poga????? :? Man jau likās, ka automāta pozīcijas ir E, S ut.t.
30. Septembris 2004, 13:43
[user]2|SuperZigs|[/user]bet Renoir, vai tad tā ir atsevišķa poga????? :? Man jau likās, ka automāta pozīcijas ir E, S ut.t.
Nope, kloķis iet P,R,N,D,3,2 režīmos. Blakus kloķim (pie tiem apzīmējumiem) ir arī poga (ne īsti poga, bet pārvelkams slēdzis ar divām pozīcijām E un S). Es domāju, tas darbojas uz elektroniku, jo nekā mehāniska tur nav - ļoti viegli slēdzas...
E režīms esot labs ziemā un visos citos gadījumos, kad nav vajadzīgs strauji braukt, jo tajā ir grūtāk "izraut riteņus riņķī" (realitātē ar plikām riepām var arī ar to, un uz jebkura seguma)
E režīms darbojas tikai līdz brīdim, kad tiek nospiests kickdown, jo tad elektronika automātiski ierubī S režīmu kaut arī rāda, ka ir E. (override)
es domāju, ka Deepsideram ir kaut kas tāds pats, tikai jaunajiem šie izdomājuši E nosaukt par Comfort.
Starpība tiešām ir maza - manējam var tikai redzēt, ka ekonometrs rāda lielāku patēriņu S režīmā - uz kādiem 90-100km/h, bet dinamika neatšķiras.
30. Septembris 2004, 13:44
Ok, nu tagad skaidrs!
30. Septembris 2004, 14:39
[user]398|Renoir|[/user]vecajiem automātiem ir divi režīmi, kas atšķiras pēc ekonomiskuma - Standarta būtu neekonomisks (ātrumu pārslēdzas pie lielākiem apgriezieniem) un Ekonomiskais nevar tā "rullēt" ātrumi pārslēdzas ātri un neļauj motoru "izgriezt" necik.
Starpība starp šiem ir ļoti neliela... Es personīgi neko nejūtu. Visu laiku braucu E režīmā, lai vismaz varētu uzskatīt, ka kaut ko ietaupu...
Es gan juutu atskjiriibu un taapeec rulleeju visu laiku ar S variantu :woohoo:
30. Septembris 2004, 17:45
ES ar ar kupi pārsvarā uz S braukāju. Atšķirība ir stipri jūtama, vismaz paskatoties taxometrā, kad pārslēdzas pārnesumi. Uz S pārnesumi pārslēdzas vēlāk, tapē arī autiņš straujāk iet, uz E liekas, ka tu tiko sāc braukt a kārba jau met nākošo pārnesumu(diezgan kaitinoši). 8)