Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 2 ieraksti ] 
Autors Ziņojums
 Tēma: MB C 270 cdi `02 navigacijas uzstādīšana
AtbildeAtbilde saņemta: 01. Maijs 2007, 15:26 
Lietotāja avatārs
Hello.
Kārtējais jautājums, šoreiz par navigāciju.
Vai ir iespējams uzstādīt/iemontēt a) panelī b) cits variants - ar palmu vai kā. Vai Jums ir pieredze, kas ir labākais, cik tas prieks maksā un vai vispār tam ir pielietojums Latvijā? Ņemot vērā manu iedzimto topogrāfisko kretīnismu, man tas varētu noderēt.

Uz augšu

Tēma: MB C 270 cdi `02 navigacijas uzstādīšana
AtbildeAtbilde saņemta: 01. Maijs 2007, 16:01 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 01. Decembris 2004, 16:10
Atbildes: 439
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Familywagen
Man bij` mašīnā navigācija VDO Dayton (Vāciets jau bij ielicis). Atsevišķi uz paneļa mazs ekrāniņs, CD rooms bagažniekā, un disks ar LV karti (Pirku caur BMWPower disku kas derēja E39) - (Rīga bij visa un diezgan precīza, pa pārējo Latviju - ļoti minimāli lielās pilsētas)
Teikšu tā - pirmās divas nedēļas - interesanti.
Gada laikā kamēr braucu ar šo auto, reāli noderēja 2 reizes kad vajadzēja atrast konkrētu adresi, un vienreiz kad naktī apmaldījos Valmierā un vajadzēja atrast virzienu uz Rīgu.
Principā lielāko daļu es viņu turēju izslēgtu, jo teiksim maršrutus no A - B es izbraucu ātrāk, īsāk un bez korķiem.
Rezumējums - principā viņa nav vajadzīga, ja nu vienīgi ponta pēc. Vēl viņa varētu noderēt ja nu Galīgi nepārzini Rīgu un darba vajadzībām bieži nākas meklēt adreses, - tas par LV, bet nu ja attiecīgi nākas bieži ceļot pa Eiropu ar savu auto, tad nu tā ir neatsverama lieta, kaut gan ir dzirdētas atsauksmes, ka ne visur viņa ir precīza - bet tas jau vairāk atkarīgs no ražotāja.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 2 ieraksti ] 

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012