Publicēt atbildi

[Izdzēsts]

05. Marts 2013, 09:04

Šo ierakstu izdzēsa karlis m - 08. Aprīlis 2013, 17:49.
Iemesls: pārdots

Re: Velosipēdu topiks

17. Jūnijs 2015, 11:29

Laižu ar x . :rox:

17. Jūnijs 2015, 11:44

o, sen nekustināts topiks.
Vai kāds var padalīties ar saviem MB vadītāja iespaidiem par velo kultūru Rīgas ielās?
Ikdienā pats vizinos ar velo un pamatā izmantoju brauktuves, ja vien nav veloceliņu. Man jau šķiet, ka esmu ļoti pieklājīgs velo braucējs, jo pamatā sevi pārvietoju ar MB.
Sanāk no rītiem velo, darba laikā šad tad MB un vakarā pēc vajadzības.

Man pašu kā MB un velo vadītāju tracina, ja velosipēdists, kurš brauc pa brauktuvi, brauc pie sarkanā gaismas signāla.
Ja man būtu teikšana, tad visiem velo braucējiem būtu obligāti jālieto ķiveres, jāreģistrē velo csdd ar pienākumu 1x divos gados iegriezties kādā velo servisā. :D

17. Jūnijs 2015, 11:54

Divas lietas uzskatu par pašām sliktākajām — velobraucēju nezināšana / noteikumu ignorēšana par ielu šķērsošanu pa gājēju pārejām. Tipiskais velobraucējs pēkšņi iedomājas esam kājāmgājējs. Un tad vēl nesaprotu braukāšanu pa ceļiem, kur pavisam tuvumā ir speciālā infrastruktūra riteņbraucējiem. Vieta citiem atņemta, Ušakovs naudiņu iztērējis, bet izrādās, ka riteņbraucēji to nelieto... Izrādās, ka Jūrmalā par to soda, ja izvietotas zīmes, Rīgā gan neesmu dzirdējis. Pārējais jau nāks ar laiku, pagaidām jāsāk ar šo.

17. Jūnijs 2015, 13:14

Puse no velodžekiem brauc ar velopēdiem bez gaismām. Manuprat tas ir ļoti svarīgi redzamībai. Atceros studijas Vācijā, kur man bija izbeigusies baterijas aizmugures mirgojošajam stopsignālam, un vietējā policija uzreiz meta malā un aizrādīja (bez protokola) par to. :super:

17. Jūnijs 2015, 13:43

Misters X rakstīja:Vācijā, kur man bija izbeigusies baterijas aizmugures mirgojošajam stopsignālam, un vietējā policija uzreiz meta malā un aizrādīja (bez protokola) par to. :super:

Jaegemeister ieslīdināji šiem kabatā? :D

17. Jūnijs 2015, 14:01

Nē, tādus jokus tur nesaprot. :haha:

17. Jūnijs 2015, 15:25

Droši vien pievērsi policijas uzmanību ar to, ka braucot ar velosipēdu tīkliņa maisiņš ar alus pudelēm pret velosipēda rāmi skaļi sitās. :crazy:

17. Jūnijs 2015, 15:36

Misters X rakstīja:Puse no velodžekiem brauc ar velopēdiem bez gaismām. Manuprat tas ir ļoti svarīgi redzamībai. Atceros studijas Vācijā, kur man bija izbeigusies baterijas aizmugures mirgojošajam stopsignālam, un vietējā policija uzreiz meta malā un aizrādīja (bez protokola) par to. :super:

Šādi, tikai nespīdēja?
Attēls

17. Jūnijs 2015, 15:41

:O :D
Publicēt atbildi