Publicēt atbildi

MB Foto Studija

12. Maijs 2008, 20:31

[user]466795|Bpa4|[/user]
[user]173655|vabo|[/user]u nevo interesnaja funkcija-posle vklu4enija optika ,,vstrjahivajetsa,, 4tob pilinki upalibi...

nu tak, jesli nestrjahivajetsa - kinj napol, toch strjehnjotsa

tada uže na polu vstrehnutsa :D

MB Foto Studija

12. Maijs 2008, 20:32

[user]173655|vabo|[/user]
[user]466795|Bpa4|[/user]
[user]173655|vabo|[/user]u nevo interesnaja funkcija-posle vklu4enija optika ,,vstrjahivajetsa,, 4tob pilinki upalibi...

nu tak, jesli nestrjahivajetsa - kinj napol, toch strjehnjotsa

tada uže na polu vstrehnutsa :D

tož pravda... nada kidat kudato v drugoje mesto

MB Foto Studija

12. Maijs 2008, 21:26

Skatījos tādus biku dārgākus ziepiniekus acīs iekrita shis...
Kāda pieredze ar šīs firmas, un ar konkrēti šo modeli?

Panasonic DMC-FZ18E-K

MB Foto Studija

13. Maijs 2008, 07:30

Iesaku izlasīt, man liekas, ka pēdējo next nummuru, jeb arī pirmspē`dejo. tur bija ļoti labs raksts par kamerām, ziepjutraukiem. bija salīdzinātas 4 vadošās firmas ar viņu jaunākajiem ziepjutraukiem.

Mans S5 ieguva otro vietu, tikai un vienīgi dēļ cenas.

MB Foto Studija

13. Maijs 2008, 16:08

Nesen rokā uz īsu brīdi iekrita šis aparāts.
http://www.24.lv/index.php?action=prod& ... 62&ref=592

Patika, ka baigi ātri ieslēdzas un izlien snuķis. Zibenīgi...
12Mpix arī liekas baigais cipars. Runā, ka parastajai 35mm filmai arī esot iekšā kādi 10Mpix.

ps. Zenītam ir viens objektīva gļuks. Helius mēdz iedot gaismas plankumus bildes sānos. Galīgi neforši.

MB Foto Studija

13. Maijs 2008, 16:12

[user]387025|Viks|[/user]Iesaku izlasīt, man liekas, ka pēdējo next nummuru, jeb arī pirmspē`dejo. tur bija ļoti labs raksts par kamerām, ziepjutraukiem. bija salīdzinātas 4 vadošās firmas ar viņu jaunākajiem ziepjutraukiem.

Mans S5 ieguva otro vietu, tikai un vienīgi dēļ cenas.

nextā tiek publicēta pusgadu veca informācija ;)

MB Foto Studija

13. Maijs 2008, 16:17

Zenītam ir gļuks gļuka galā. Principā reāli aparātu labums atšķiras pēc tā, ko no tā var dabūt ārā. Precīzāk, vai profesionālis zinot, ko grib dabūt, no konkrētā aparāta to spēj dabūt. Un par šo piemēru -- Zenīts ir slikts jo no tā var dabūt arī labas bildes, bet tikai kā laimes spēli -- nevar zināt, kas kurā kadrā būs sanācis. Protams kamēr vēl neprot uzķert to saikni starp fotografēšanas momentu un iegūstamo rezultātu visi aparāti ir +/- OK. Jo prasības un prasmes augstākas, jo arī vairāk gaida no aparāta. Un tiešām labām bildēm ir relatīvs sakars ar aparāta dārdzību... Sapērkot daudz dārgu štruntu bildes var sanākt tādas pašas kā ar ziepjutrauku.

MB Foto Studija

13. Maijs 2008, 16:20

tas jau nekas. informācija jau ir patiesa un interesanta.

MB Foto Studija

10. Jūnijs 2008, 10:05

kto nibutj možet pomo4 po objektivam,prosto normaļnim jazikom objasnitj kakoj litwe/huže...a to v forumah na kakomto neponjatnom jazike ojesnajut :D

MB Foto Studija

10. Jūnijs 2008, 14:31

estj o4enj horo6ij Rossiskij zhurnal po fototehnike-nazvanie smogu ve4erom podskozatj-no bivaet tam o4enj poleznaja informacija... :)
Publicēt atbildi