Citēt:
10 January 2011 12:35:49 Emsis rakstīja:
Piecas sprauslas katra +/-150 Ls skaitās ok cena.
Es brauktu uz dīzeļcentru, viņas var arī restaurēt, bet tas arī nemaksā kapeikas.
Esi drošs ka jāmaina sprauslas? Vismaz dīzeļcentrā visu droši pateiktu.
Tā ziņkārei par cdi motoru izturību un ilgmūzību - godīgi cik ir reālais nobraukums un vai ir lieta kreisā degviela ja jāmaina sprauslas?
Situacija sekojosa... aizpagazgad rudeni nopirku auto, un taja ziema aizsita sukni ciet - tipa majas apstaklos iztirija jo bija sazikada zalja viela sasalusi ieksa ( velss vinu zin ko ieprieksejais bija lejis noteikti kreiso) ( baka noteikti palika tie sudi)... sogad pirms ziemassvetkiem paliku uz celja.. Gimene 3 jauni dizelji un visi viena tanka pildas ar degvielu nav nevienam probelemas bijusas nekad ta ka domaju ka tas no vecas drazas... Uz celja paliksana izpaudas taa... peksni iedegas ceck engine lampina intereses pec apstajos noslapeju auto, piedarbinaju viss ok, bet pec 2km lampa iedegas sadzirdeju klabesanu motortelpa ( meistari saka ka cilindriem trukusi degviela tie atslegusies tadel klabejis ) ... , un gaitaa auto pekni noslapa.. pec tam vairs neizdevas piedarbinat.. uz kompja visas kludas tika nodzestas viss kartiba tagad saka ka suknis esot pilns ar skaidinam un netirumiem ka iepejams tas jamaina un sprauslas ar.. es ceru ka vares iztikt ar tirisanu. Vel jautajums visas tac iespejams nav nemaz jamaina?
Par noskrejienu ir 195 000.. bet nu es neticu ka tas istais 2003 g dizelim.. es domaju visi 250 gan jau ir kad nopirku bija 170.. pirms pusotra gada..
taj diezel.lv skatos cenas sprauslu remontam:
http://www.dizel.lv/service.php .. tur 3 dazada veida sprauslas.. man skiet ka man nav tas common rail.. es neorentejos parak tehnika..