Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 9 ieraksti ] 
Autors Ziņojums
 Tēma: C180 atdzisis dzinējs vibrē un slāpst
AtbildeAtbilde saņemta: 26. Augusts 2007, 08:15 
Lietotāja avatārs
Zinu, ka par šo tēmu gan šeit, gan citos forumos rakstīts daudz. Esmu visu pārlasījis, bet palīdzējis man tas nav, tādēļ noriskēju vēlreiz lūgt padomu.

SITUĀCIJAS APRAKSTS: Problēma rodas no rītiem un vakaros, kad mašīna ilgi pastāvējusi un atdzisusi. Iedarbinu - noslāpsts. Vēlreiz iedarbinu - atkal noslāpst. Ja pirms mēneša tā bija vidēji viena reize, tad šobrīd bez 5 neiztikt. Kad beidzot motors piedabūts pie strādāšanas, ielieku pirmajā robā un plānoju doties savās gaitās, notiek nenormāla vibrācija un tahometra raustīšanās no 1,2-05. Ja maz iedod gāzes, atkal var noslāpt. Izbraucot uz trases, jūtu, ka nepietiek jaudas - otrais pārnesums, bet vairāk par 2000 apgriezieniem nevaru izspiest. Tas notiek ap 2-3 minūtēm, tad sāku braukt pieņemamā ātrumā. Vibrācijas pazūd, neitrālajā, stāvot pie luksoforiem, tahometrs rāda normālos 07-08.

KO ES JAU DARĪJU: Pirmkārt, nesen biju uz diagnostiku. Tur man teica, ka vainīgas sliktās sveces vai arī sūklī tiek gaiss - vajag aizlāpīt caurumiņus. Abas problēmas novērstas, bet uzlabojumu nav. Nezinu, vai jēga atkal pa tukšo braukt uz diagnostiku, tāpēc vēršos pie jums. Iespējams, ka varat pateikt, kurā virzienā skatīties un kādēļ manai mašīnai piemetusies šī kaite. Paldies.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Augusts 2007, 11:34 
Lietotāja avatārs
Līdzīgos gadījumos darīju sekojoši:
Aizbrauc uz servisu kur veic diagnostiku. Pasaki problēmu, šie nosaka cēloni. Tu paprasi cik maksā novērst. Viņi pasaka aptuvenu cenu. Viss. Lai ņem un mokās :D Ja vaina izrādās citur- viņu problēma :D Lai činī. Nu tas tajā gadījumā ja ir iekša ar viņiem patirsties :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Augusts 2007, 14:03 
Grīnšnābels
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Janvāris 2007, 21:22
Atbildes: 21
Man ari C180 ar dzineju es braucu uz BOCHS serviss saucas ROLIS...
Patestes dzineju 30-Ls 2-3 stundas un pateiks cenu..

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Augusts 2007, 14:04 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]261791|Doberman|[/user]Līdzīgos gadījumos darīju sekojoši:
Aizbrauc uz servisu kur veic diagnostiku. Pasaki problēmu, šie nosaka cēloni. Tu paprasi cik maksā novērst. Viņi pasaka aptuvenu cenu. Viss. Lai ņem un mokās :D Ja vaina izrādās citur- viņu problēma :D Lai činī. Nu tas tajā gadījumā ja ir iekša ar viņiem patirsties :)

Ieteikums spožs, taču šajā gadījumā meistars tā arī pateica, ka viņam nav vajadzīgo detaļu, lai pašam salabotu defektus. So patirsties diez vai sanāks, turklāt sveces nomainīt es arī pats protu :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Augusts 2007, 14:10 
Grīnšnābels
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Janvāris 2007, 21:22
Atbildes: 21
Ja tev butu karburators tad ok, bet iespricei ir 3 datchiki un vell visada hren.. a tur izdrukas atskaite un parbaudis visu apakšrakstito
Motora mehāniskā stāvokļa novērtējums (spiediens cilindros, noplūdes, kartera gāzes)
Degv.sistēmas pārbaude (sūkņa ražības,spiediena kontrole sitēmas hermētiskums, sprauslu kontrole)
Aizdedzes sistēmas pārbaude (augstprieguma daļas pārbaude – dzirksteles enerģija )
Izplūdes gāzu kontrole (CO, CH, O, CO, lambda) katalizatora darbības un efektivitātes pārbaude
Ģeneratora pārbaude
Startera darbības pārbaude
Motora vadības sistēmas pārbaude un kļūdu nolasīšana, datu analīze un aktivācijas testi (motora sensoru pārbaude- piem.skābekļa sensors (lambda zonde),temperatūras sensori, kloķvārpstas rpm.devējs)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Augusts 2007, 14:12 
Lietotāja avatārs
manuprat oz vairak pec baroshanas problemam... kautkas ar automatisko choku vai ari ar sistemu kas iedarbinot uzsilda motoru... nepietiekams degvielas maisijums!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Augusts 2007, 20:20 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
[user]216069|Logan|[/user]Man ari C180 ar dzineju es braucu uz BOCHS serviss saucas ROLIS...
Patestes dzineju 30-Ls 2-3 stundas un pateiks cenu..

Lietotāju pieredze ir dažāda, bet vairāk par Bosch detaļu diagnostiku es viņiem neuzticētu. Piedevām, man sāk rasties aizdomas, ka šie paši ne vienmēr zina, kuras Bosch detaļas oficiāli ir labojamas un kuras nav. Protams, vieglāk nosaukt lielu ciparu par visu jaunu vai pasūtīt trīs mājas tālāk uz šrotu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Augusts 2007, 20:21 
Lietotāja avatārs
Kā domājat - vai var būt vainas datchiks holostovo hoda? Nezinu, kā precīzi latviski tas skan, sorry. Kad mašīnu pirku, īpašnieks kaut ko minēja, ka ar to lietu ir zināmas problēmas :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Augusts 2007, 22:18 
Lietotāja avatārs
tur pilns ar dačikiem, kas dot info uz vadības bloku, kas koriģē sprices darbu visos temperatūras diapazonos. Karoče, jāpārbauda visi dačiki un brīvgaitas stabilizātors.

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 9 ieraksti ] 

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012