07 June 2009 23:25:17 Mizx rakstīja:
Citēt:
06 June 2009 21:25:51 plashs rakstīja:
Es izvedu Mizx piebeidza ...labs
Starp citu cilvēks tā arī nekoļijās, kas par rūpnīcu ražo to ūber labo eļlu
.gif)
par salīdzinošajiem testiem nemaz nerunājam.
Pie reizes jums tur kompānijā nevajag kārtīgu pārdošanas vadītāju, kas saprot ka pārdošanas stratēģija nesastāv no 3 punktiem?
Mizx paklau tu kas mums īsti skaities - kvalitātes vadības sitēmas ražošanā vai kā?
Latvija ir tāds pīļu dīķis, ka pie mums dziļa speciālizācija nav iespējama (varbūt tirdzniecībā...) Augstskolu beidzu specializējies kvalitātes vadībā, izmācījies par kvalitātes vadītāju, auditoru un jau 7 gadus esmu konsultants. Biznesa vadība, kvalitātes vadība, visādas tādas lietas, izņemot finanses. Nozares — sākot no ražošanas, pārtikas nozarēm un valsts iestādēm, beidzot ar pakalpojumu sniedzējiem. Autoindustrijā ar standartiem darbojos 2 gadus, esmu vienīgais no Latvijas, kas dabūjis cauri vietējo firmu sertifikāciju autoindustrijai, citi konsultanti bijuši no ārzemēm. Klienti Eiropā un sanācis strādāt arī NVS. Dzīvotu es citur pasaulē, būtu specializācija ne tikai pa industrijām vispār, bet vēl pa produktu grupām... Tā kā pīļu dīķim ir arī priekšrocības — interesantāka dzīve, vairāk galva jālieto!
... tikai no otra gala