Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
02. Novembris 2005, 12:43
[user]608|Pastnieks|roma[/user]Varētu vēl kautko pateikt, bet man nepatīk rupji lamāties.
Naskuj tu vispār kāp iekšā mašīnā, ja tavas zināšanas beidzās pie "tā vāciņa,kurā iesprauzti svečvadi"....... psc 8D
Pastniek - vai tu gribi teikt, ja es braucu ar auto, tad man jāzin VISS par auto uzbūvi???
Tik pat labi - kāpēc es eju pie ārsta - labāk pašam sadzerties šaibas un tas skatīties - atstiepšu pedāļus vai nē???
Tāpēc jau ir forums, kur cilvēks var uzdot jautājumus, kad kaut kas nav skaidrs, bet ir interese to pašam izzināt. Vai tad par to ir jānosoda, ka cilvēks nezin visu detaļu nosaukumus???
02. Novembris 2005, 12:45
Elementāras lietas vajadzētu zināt.
02. Novembris 2005, 13:17
[user]608|Pastnieks|[/user]Elementāras lietas vajadzētu zināt.
Kam elementari ir augstaaka matematika, kam kulinarija, kam autolietas, kam celtnieciiba utt.
02. Novembris 2005, 14:05
es domāju Elementāras lietas par auto uzbūvi. :!
Protams forši ir tikai spaidīt pedāļus, un barot autoservisus,kuru meistari nojaušot jūsu "daudzpusējās"

zināšanas auto lietās, iegruzī tāādas lietas,ka rēķins tuvojas 4 ciparu skaitlim.
Labi zinu,kā tas process notiek.
02. Novembris 2005, 14:07
un daži vēl te raud,ka sprausla maksā 30 ls/gab..... psc.
02. Novembris 2005, 14:19
Pastniek, būs jau labi.......
02. Novembris 2005, 14:37
nu jau pietiks, nu jau visi ir ievērojuši ka tu esi baigais spečuks, neesi tik agresīvs visu laiku, bet labāk padalies ar savām zināšanām (manuprāt tāda ir foruma doma). Ne jau visi var skrūvēt autiņus un tas arī galīgi nav vajadzīgs. Tad nebūs kas pīrādziņus cep un alu taisa (ko dzert skrūvējot auto). Piekritīšu ka dažreiz jautājumi ir.... tādi kādi viņi ir, bet ... ja cilvēks grib uzzināt un izprast, tad tas ir apsveicami, kaut arī varbūt pēc piecām minūtēm viņš jau atkal neko nesapratīs....
Vēlreiz atkārtošu: ja tu esi labs speciālists tad labāk padalies ar savām zināšanām, nevis strādā kā gudro/stulbo jautājumu šķirotājs.
kāds tad ir tavs viedoklis par katalizatoru jautājumiem???
02. Novembris 2005, 14:54
paga,paga. Nevajag jau tagad uztvert to visu,ka es mētāju pirkstus par savām techniskajām zināšanām. Man piebesī,ka tiek drillēti vieni un tie paši jautājumi.
Kā jau teicu - šajā portālā no tehniskajām lietām nav praktiski nekā. Īstenībā te viss turās tikai uz forumu,kuru neviens nemoderē.
Baiss bardaks....
Pameklē,kautkur bija topiks,kur runājām par kat. +/-
02. Novembris 2005, 15:05
uz kaut vienu pasākumu esi bijis, ka māci te visus kā dzīvot?
02. Novembris 2005, 15:07
[user]608|Pastnieks|[/user]un daži vēl te raud,ka sprausla maksā 30 ls/gab..... psc.
un mēs jau nemētājamies ar pirkstiem.....
P.S. man 18 gados ar nebija lieku 120 Ls.....