Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Apgriezieni

14. Marts 2007, 16:50

norauj tukšgaitas regulētājvārstam štekeri nost! tad varēsi normāli pabraukt, tikai apgriezieni būs ap 1100

Apgriezieni

14. Marts 2007, 16:57

A vispār tukšgaitas regulētājs pie vainas? :?

Apgriezieni

14. Marts 2007, 21:47

Roma man bij tieši tā pati vaina. Šķiet ka tukšgaitas stabilizātors čupā vai arī kautkas cits, kas regulē tā darbību. Es atvienoju to stabilizātoru, pieregulēju degvielas maisījumu, tā lai nav pārāk lieli apgriezieni. Bet patēriņš gan ir milzīgs...

Biju mainījis stabilizātoru pret lietotu...it kā kādu laiciņu viss bij čikiniekā, bet tad atkal negāja. A jauns maksā 166 ls BOSHC servisā.

Apgriezieni

14. Marts 2007, 23:52

[user]1874|jipis|[/user]Roma man bij tieši tā pati vaina. Šķiet ka tukšgaitas stabilizātors čupā vai arī kautkas cits, kas regulē tā darbību. Es atvienoju to stabilizātoru, pieregulēju degvielas maisījumu, tā lai nav pārāk lieli apgriezieni. Bet patēriņš gan ir milzīgs...

Biju mainījis stabilizātoru pret lietotu...it kā kādu laiciņu viss bij čikiniekā, bet tad atkal negāja. A jauns maksā 166 ls BOSHC servisā.

Mmm... Tad dēļ tā man arī varētu rīt degvielu? :? Man ir 20l/100km! :( Kā viņš īsti izskatās? Kas tur iekšā plīst? Salabot nav iespējams?
Tēma slēgta