Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Kur ir atrodami normāli dzinēja diagnostiķi ?

03. Septembris 2010, 19:53

Paga, Haris ir tas, kur Roma sēž? :shura:

03. Septembris 2010, 20:24

03 September 2010 19:24:33 vabo rakstīja:
a s SZ vobwe za každij provod nadobilo 50 ls vzjatj:shura:

hlebarezku.... :grudaks::shura:

03. Septembris 2010, 21:25

Cien.Plashs!
1) Ja Tu esi tik gudrs, ko tad tu savam klientam nepateici, cik drosele maksa, lai vins nenoperk tik "dargi"?
2) Es tev neesmu robots, lai zinatu cenas pilnigi visam detalam!
3) Tas "meistars", kurs pateica, ka 100% droseles vaina, laikam esi Tu? Un te peksni izradas, ka tomer ne... sakam mainit visu pec kartas.
4) PN!

03. Septembris 2010, 23:10

03 September 2010 22:25:06 Roma rakstīja:
Cien.Plashs!
1) Ja Tu esi tik gudrs, ko tad tu savam klientam nepateici, cik drosele maksa, lai vins nenoperk tik "dargi"?
2) Es tev neesmu robots, lai zinatu cenas pilnigi visam detalam!
3) Tas "meistars", kurs pateica, ka 100% droseles vaina, laikam esi Tu? Un te peksni izradas, ka tomer ne... sakam mainit visu pec kartas.
4) PN!

1. viņš nav mans klients, otrām kārtām tu mums te baigi sareklamēji ka viss pie Hara šrotā ir mainijies uz labo pusi tipa čāpojiet..pērciet ... man paprasija kur es aizsutiju pie tevis punkts!
2.TU esi uztaisijies par šrota pārvaldnieku tātad tev ir jāzin ko tu pārdod, kā tas strādā un cik maksā vidēji pa Rīgu. Jo savādāk tu esi kā minimums sūdīgs pārdevējs.
3. Es vispār čali aizsūtiju pie Bra4, jo man uz pirkstiem jāzīlē kas tur ir beigts...a uz pirkstiem sanāk maini visu pēc kārtas...
4. :welcome:

Es sajēdzu dzinējus rūsu un hadeni šprice nav mana stihija, izņemot k126G karbi :)!

04. Septembris 2010, 09:32

03 September 2010 17:01:53 Roma rakstīja:
Nu redz, pats sevi arī nosauci par muļķi! ;)
Par cenām, ja nepatīk, jārunā, nevis jāklusē, un citiem jāstāsta: "Tur nebrauc, tur dārgi!". Ja kāds piedāvā lētāk, pasaki, vienosimies. Vai tad tas ir tik grūti? Apdirst jau visi māk, bet vienoties, laikam ir liela māksla. Padarbotos kādā biznesā, iemācītos.

+100
Ja neiebilst pret cenu tad pa 50 ja iebilst tad pa 25:D nav ko kautrēties kaulēties it sevišķi šrotā:) tā pat jau ja nevienam nevajadzēs to preci tad pārdevējs varēs to iesālīt tā ka pircējs nosaka cenu savā ziņā....

04. Septembris 2010, 09:43

:offtopic:

19. Septembris 2010, 21:24

Es savu MB sataisiju ,,Apriore Serviss, Autoserviss, Kurbada 4, Rīga drosele bija vainiga ja es droseli pirktu jaunu ta izmaksatu apm.virs 150 isti neatceros precizu summu,bet man vini restaureja.Tas man izmaksaja 117ls un +garantija:super:

19. Septembris 2010, 21:26

Interesanti, ko var restaurēt droseļvārpstai?

19. Septembris 2010, 21:37

19 September 2010 22:26:30 Ome rakstīja:
Interesanti, ko var restaurēt droseļvārpstai?
Sistēmas tīrīšana par 117 Ls...

19. Septembris 2010, 21:40

diagnostika + remots droseles kas ir dargs!
Pēdējo reizi laboja eils - 19. Septembris 2010, 21:43, kopā labots 1 reizi.
Tēma slēgta