Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Kaput kārbai.

31. Marts 2008, 13:27

[user]348501|eede|[/user]labāk pasēt darbadienu, un 20Ls, bet aizlaist hoķ uz Dpili ,BET zināt, ka tur iz meistars ar zelta rokām,kas visu izdarīs kā nākas....

parasti pa dienu kārbas neremontē :D

Kaput kārbai.

31. Marts 2008, 13:27

nu nez, nez... Rīgā viss nav slikti. Kaut vai Biķernieku ielas kārbu serviss, kaut vai kārbu serviss pie kuriem Amerikāņu autoklubs remontējas.

Kaput kārbai.

31. Marts 2008, 13:39

[user]348501|eede|[/user]labāk pasēt darbadienu, un 20Ls, bet aizlaist hoķ uz Dpili ,BET zināt, ka tur iz meistars ar zelta rokām,kas visu izdarīs kā nākas....

kaarbu parasti taisa ilgi. cik ta ilgi sedesi tai dpilii? nee ok, ja var atdot auto uz 2-3 nedeljaam, izbraukaat vel ciemos, pabakstiit meistaru - viss kuleem. maucam. a ja nevar? ja auto vieniigais un braukt vajag kaa eest? tad atkriit viennozimigi.

Kaput kārbai.

31. Marts 2008, 13:46

kārbu var nomainīt 4 stundās :D

Kaput kārbai.

31. Marts 2008, 14:19

man solīja trīs stundās. tiko aizvedu kārbu un ceru, ka rīt dabūšu mašīnu kārtībā.

Kaput kārbai.

31. Marts 2008, 14:23

tad liksi citu virsū?

Kaput kārbai.

31. Marts 2008, 14:27

Jā. Izdomāju, ka tā būs labāk.

Kaput kārbai.

31. Marts 2008, 14:28

[user]540|RICHY|[/user]tad liksi citu virsū?

Jip. man nav laika gaidīt. šis man ir izdevīgāks un labāks variants.

Kaput kārbai.

03. Aprīlis 2008, 07:20

Varu beidzot priecāties. Kārba ir savā vietā. :lol:

Uzliku 3.0l motora kārbu. Cik stāstija, esot stiprāka un labāka. Pagaidām braukšanā atšķirību nejūt, jo kārbu vēl vajag noregulēt. Pārāk vēlu pārslēdz robus. Sanāk visu laiku braukt stiepjot. Visi domā, ka es viņus gribu izaicināt.

Kopējās izmaksas sanāca 140Ls, kārba un 20Ls, mufta. Cilvēki, kas pārdeva kārbu, bija ļoti pretīmnākoši. Paldies viņiem.

Šodien aizbraukšu noregulēt un tad jau varēs gāzt pa vecam.

Vienozīmīgi teikšu, ka riepu dedzināšanai, ar šo ir pielikts trekns punkts. :D

Remonta laikā atklājās, ka tek ūdens sūknis. Tagad tas būs jānomaina un mans MB būs, kā jauns. Varēšu ķerties klāt vizuālo defektu labošanai.

Paldi3es visiem, kas palīdzēja ar padomu un ieteikumiem. 8)

Kaput kārbai.

03. Aprīlis 2008, 14:54

apsveicu :)
Tēma slēgta