Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Kāds ir Jūsu MB dzinēja eļļas spiediens?

28. Maijs 2006, 20:07

[user]155580|Bingo|[/user]Ingemar, spriežot pēc Tevis raxtītā, viss OK :)
Bet var jau iepiļīt kādu štengrāku smāķi, tipa solidolu ..., varēsi datchikam vēl pāris iedaļas droši piezīmēt ! :angel:

Mmm.. un ko tas solidols labu dos? Kur var palasiit par to lietosanu un iedarbiibu uz ellosanas sisteemu? :)

28. Maijs 2006, 21:28

Esmu lējis gan labu sintētiku, gan tādu pašu sintētiku. Uzreiz pēc maiņas, ja sāku braukt, arī tukšgaitā 3, bet tad, pabraucot ilgāku laiku - apm 1,5.

28. Maijs 2006, 22:25

cik rakstits gramata ne mazsak par 0.3

29. Maijs 2006, 09:58

Precīzu eļļas spiedienu jūs nenoteiksiet ar to elektrisko datchiku kas stāv panelī! Viņš ir aptuvens un domāts informatīviem nolūkiem.
Gribat zināt precīzu spiedienu - pārbaudei izmantojiet meshānisku manometru pievienojot to pie dzinēja!

29. Maijs 2006, 10:25

[user]97701|Igors|[/user]Precīzu eļļas spiedienu jūs nenoteiksiet ar to elektrisko datchiku kas stāv panelī! Viņš ir aptuvens un domāts informatīviem nolūkiem.
Gribat zināt precīzu spiedienu - pārbaudei izmantojiet meshānisku manometru pievienojot to pie dzinēja!

Neapgalvošu par jaunajiem, bet vecāki MB ar to arī atšķīrās no visiem pārējiem -- mehāniska spiediena mērīšana!

30. Maijs 2006, 11:42

[user]379|Mizx|[/user]Nē, viss OK. Es satrauktos, ja tas srādājošam motoram jebkad nokristos līdz 0 vai tuvu tai un braucot nesasniegtu vai ar mokām sasniegtu 3. Ja eļļas ir par maz, tad arī līdz stabilam 3 nevelk, tā kā tādā gadījumā vērts paskatīties eļļas stāvokli un tikai pēc tam uz servisu!

man ar te parādījas probl, tad kad motors uzsilst ap 80 un bik vairāk, tad eļļas spiediens D (draivā) nomauc uz kaut kādiem 0.5, bet kā uzber tā gandrīz līdz 3 varētu būt aptuveni 2,8, bet aukstam ir oki, ar šito eļļu nobraukts aptuveni 4t km.
tas ir normāli?
vai labāk aizbraukt uz diagnostiku, jo iepriekš tāda probl nebija novērota..... un ja jābrauc uz diagnostiku, tad kur būtu normālāks serviss?

30. Maijs 2006, 12:26

Vispār uzmanies. Pagājušajā vasarā tā viens motors beidzās, sūknī bija caurums, pa kuru vienā mirklī izgrūda visu eļļu. Bet pirms tam ilgāku laiku viss bija OK, ja neskaita tieši rādītāju – kā atlaiž gži, tā spiediens nokrīt līdz nullei, kā piespiež, tā 3. Braucot visu laiku jābūt normālam spiedienam, jo motors ta griežas vienalga un tāpat ir jāeļļo!

30. Maijs 2006, 12:35

[user]379|Mizx|[/user]Vispār uzmanies. Pagājušajā vasarā tā viens motors beidzās, sūknī bija caurums, pa kuru vienā mirklī izgrūda visu eļļu. Bet pirms tam ilgāku laiku viss bija OK, ja neskaita tieši rādītāju – kā atlaiž gži, tā spiediens nokrīt līdz nullei, kā piespiež, tā 3. Braucot visu laiku jābūt normālam spiedienam, jo motors ta griežas vienalga un tāpat ir jāeļļo!

un gribi teikt ka tas tā normāli? jo tas ir tikai siltam motoram, kā atdziest tā ir oki.

30. Maijs 2006, 12:53

Man vienmēr bijis 3 gan siltam, gan aukstam, tikai pie krustojumiem stāvot / neitrālajā ir zems spiediens. Reiz mēdza kristies arī braucot (t.sk. ripojot), bet toreiz eļļas līmenis bija kritiski zems -- nebija nemaz iespējas to spiedienu uzturēt.

21. Septembris 2007, 14:34

Vai kāds man varētu pateikt, cik man izmaksās jauns eļļas spiediena datčiks...Cik noprotu manam ce220 tas ir izbeidzies, jo ieslēdzot aizdedzi tas uzlec līdz 3 un tur arī paliek..... :(
Tēma slēgta