Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
29. Aprīlis 2005, 11:23
Nu, izbraucot tukšu tvertni visādi joki pēc tam gadās, jo tiešām nezini, kam tur gadījies nosēsties un visādus sū var paraut tālāk...
29. Aprīlis 2005, 11:38
Zinoši ciīlvēki kategoriski neiesaka ekspluatēt vecus MB benzīna auto ar mazo atlikumu bakā vai novest līdz bākas iztukšojumam.
Benzosūknis atņirgsies gada laikā. Viņa konstrukcija ļoti slikti pārnes gaisu. sāks sākumā zhuzhatj, tad gļukot un tad bums - čau.
29. Aprīlis 2005, 11:45
[user]374|Eximer|uzziņai[/user]Zinoši ciīlvēki kategoriski neiesaka ekspluatēt vecus MB benzīna auto ar mazo atlikumu bakā vai novest līdz bākas iztukšojumam.
Benzosūknis atņirgsies gada laikā. Viņa konstrukcija ļoti slikti pārnes gaisu. sāks sākumā zhuzhatj, tad gļukot un tad bums - čau.
Šo arī biju dzirdējis. Nu, varbūt ne tik kategoriski, bet tiešām nedrīkstot braukt, līdz auto apstājas... pēc tam varot gadīties nepalaist... Nu, tēvam tā gadījās ar Volvo un tiešām -- nevarēja palaist, jo sūknis bija sarijies visu, kas tur pa gadiem iekrājies, sekoja pamatīgi darbi servisā.
29. Aprīlis 2005, 12:01
Uuuu tad jau mans autinjs driiz apstasies ja shi ta darishu ta jau braucu baku liidz pasham pedejam tad tik gazh iekshaaa :cry: :? :!
29. Aprīlis 2005, 12:07
Jā nevajag pieļaut lai auto paliktu bez pilītes! Par tādu lietu es ar zināju!
29. Aprīlis 2005, 12:08
[user]14923|mb300sl|[/user]Uuuu tad jau mans autinjs driiz apstasies ja shi ta darishu ta jau braucu baku liidz pasham pedejam tad tik gazh iekshaaa :cry: :? :!
Lampa na 124 raschitana signalizirovatj za km 50 do "finisha". ja, naprimer jezhzhu do lampi a dalshe kak vremja pozvolit. bl odin raz i 40km sdelal, no ooohenj ekonomno... dvizhka po dkonce nachjala podtraivatj - pohozhe vsjakij hlam, voda, i procheje nepigodnoje dlja kachestvennogo zgranija sirje stalo v kameri sgoranija podadatj. + poterja moshnosti. stremno eto.
jest jeshe odin aspekt - chem menshe benzina v bake, tem bolshe kondensata vodi obrazsujetsa. so vsemi vitekajushimi. zahem tebe voda v bake? vot i ja govorju - ne nuzhna!
dajesh, pravilnoje sgoranije gorjuchki v kamerah sgoranija dviatelej vnutrennego sgoranija :-)
29. Aprīlis 2005, 12:08
Kas butu -piiliites :! :! :!
29. Aprīlis 2005, 12:10
Exsimer, vis ir Ok bet kriev valoda man ta stipri pagruti lasiit :? , man pec gramatas ar rezervi var nobraukt 50Km, esmu pats nobraucis 65 km :whistle: 8D 8)
29. Aprīlis 2005, 13:23
W123, W107, par citiem tā nezinu, lampiņa tvertnei iedegas, kad atlikuši 13 litri degvielas. Tad nu ar to arī jārēķinās un katrs aptuveni var pateikt savu nobraucamo km daudzumu...
29. Aprīlis 2005, 13:29
[user]379|Mizx|[/user]W123, W107, par citiem tā nezinu, lampiņa tvertnei iedegas, kad atlikuši 13 litri degvielas. Tad nu ar to arī jārēķinās un katrs aptuveni var pateikt savu nobraucamo km daudzumu...
Vai ta tik daudz!?! Man bij domāt ka kādi 5 litrri! Jo taču teikts ka no iedegšanās brza var nobraukt 50 km! :?