Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Aktivator

25. Maijs 2011, 21:28

25 May 2011 11:37:42 Jazznfunk rakstīja:

Savādāk izjaukšu RRR S30 skaļruņus, salipināšu magnētus uz sava gāzes balona un varēšu skaļi bļaut, ka nu ir baigi forši :)

S30 jaukt ārā nevajag-forši skanošas tumbas!Attēls
Nav šāda experimenta vērts!
Pēdējo reizi laboja Ugis - 25. Maijs 2011, 21:29, kopā labots 1 reizi.

Aktivator

25. Maijs 2011, 22:30

Udrit
dabūju Mālpilī, ja ir interese, varu uzvanīt.

Misters X
Nevaru Tev precīzi pateikt par ekonomiju, nebija uz mana auto. Kundze brauca, atbrauca, un patērēts bija mazāk nekā parasti. Ja gribētu precīzi zināt, tad jābrauc divreiz pa vienu maršrutu, vienreiz ar, otreiz bez tā magnēta. Bet tā kā mums galvenais ir, lai nav vairāk, tad viss pārejais, ...lai paliek.... :) Auto ir VW Polo, 1.4 benzīns, 16V ,55 kw, ar slikti sapārotu dzinēju un kārbu. Pa pilsētu jau prasās pēc 6-tā roba. Tāpēc, nekādas starpības pilsēta- šoseja, nebūs ( manas subjektīvās domas).

Pārējiem neticīgajiem
Man nav nekādas intereses pie tā visa, un tāpēc pa lielam,- dziļi pofig, ko tauta par to visu domā .Šodien nobraukāju ar HHO uz laukiem. Gausais 3.5 td bija ašāks, ātrumu uzņēma patīkamāk, degvielu, pēc degvielas rādītāja spriežot,arī ēda mazāk. ;) Tā kā bija HHO pieregulēšana un citi sīkumi, pēc šī reisa, vēl nevaru pateikt par precīzu degvielas patēriņu, bet tas nav lielāks nekā braucot ar jonizātoru.
Jonizātors un HHO rullē :super: To es redzu, un jūtu pēc auto. Un ko par to raksta neticīgo gals internetā... :D Nu galīgi -PO!;)

P.S.
Par šo tematu nekur citur rakstījis neesmu. ;)
Pēdējo reizi laboja Nompelis - 25. Maijs 2011, 22:31, kopā labots 1 reizi.

Aktivator

25. Maijs 2011, 23:12

Latvijā jau arī HHO tirgo? Un vai elektrolīzei nepieciešamās strāvas saražošana nenomīnuso ieguvumu?
Pēdējo reizi laboja Jazznfunk - 25. Maijs 2011, 23:12, kopā labots 1 reizi.

Aktivator

26. Maijs 2011, 05:45

26 May 2011 00:12:04 Jazznfunk rakstīja:
Latvijā jau arī HHO tirgo? Un vai elektrolīzei nepieciešamās strāvas saražošana nenomīnuso ieguvumu?

Cik zinu, uzstādīt var, bet jēga no tā ir tikai vasarā.

Aktivator

26. Maijs 2011, 05:50

Nu man tika eksemplārs, - šeit taisīta celle, kas stāvējusi uz paziņas tēva auto. Varbūt ir iespēja dabūt vēl. Nezinu. Pārējo piepirku un pievienoju.
Ir iespējams pašam ar uztaisīt, vajag tik cilvēku, kurš no ņeržas izgatavo cellei plāksnes,strāvas regulātors + vēl visādi sīkumi.
Strāvas pietiek, stāv regulātors ( neļauj izēst visu AKB), kurš manā gadījumā ir noregulēts uz 18-20A. HHO neaizstāj degvielu ( viņš netiek saražots tik daudz),- viņš paceļ dzinēja lietderības koeficentu, pilnīgi sadedzinot degvielu.Cīnās ar sekām, un rezultāti ir.
Šeit gan, varētu būt problēma automobīļiem, kam ir elektronika. Tiem, smadzene , ``ieraugot HHO gāzi``, domājot , ka vajag dzinējam vēl degvielas, un no ekonomijas sanākot pārtēriņš. Internetā šim pasākumam piedāvāja kaut kādu papildus bloku. http://www.hho-plus.com/ Kā tas strādā, un kā palīdz- nezinu.
Man liekas, ka šiem - ``gudrajiem automobīļiem``, lētajā variantā, vajag jonizātoru. Ieguvums liekas ir mazāks nekā no HHO, bet ir ( vismaz man).

Aktivator

26. Maijs 2011, 05:52

26 May 2011 06:45:46 Ome rakstīja:

Cik zinu, uzstādīt var, bet jēga no tā ir tikai vasarā.

Nav tik traki, tur iekšā nav ūdens, bet ``elektrolīts``, kas nesasalst pie mazajiem mīnusiem

Aktivator

26. Maijs 2011, 06:03

25 May 2011 17:43:24 aldigs rakstīja:
Tagad man tas magnēts stāv pie garāžas durvīm (durvis no bleķa). Teikšu, ka ļoti labs magnēts, maziņš, bet stiprs (neodīma), flaķenes var pielikt un turās baigi labi. Maksāja tikai 30Ls.
Draugiem pirkt neiesaku, jo pakaramo instrumentiem var dabūt arī lētāk.
Lai veicas jauno tehnoiloģiju testēšanā:super:

Jā, var jau būt visādi :) Es gan , kā iepriekš jau rakstīju , -nepirku. Paziņa,kad parunājos ar viņu pa telefonu, ieteica paņemt vienkārši maziņu skaļruni, ar VĀJU keramisko magnētu, sasist un aplikt ap degvielas cauruli, tuvāk dzinējam. Viņš uzsvēra,- VĀJU magnētu, jo tur esot arī āķis, ka cilvēki domājot, jo stiprāks, jo labāk.. un sanākot no efekta- defekts. Viņš gan arī teica, ka efektam VAJADZĒTU BŪT, bet katrā ziņā, neteica, ka BŪS. Teica, - pameiģini. Nu man nebija slinkums pamēģināt. :)

Tavā gadījumā, tas magnēts ir vairāk kā ,-stiprs ;)

Aktivator

26. Maijs 2011, 07:55

26 May 2011 06:52:52 Nompelis rakstīja:

Nav tik traki, tur iekšā nav ūdens, bet ``elektrolīts``, kas nesasalst pie mazajiem mīnusiem

Kas tas ir tāds HHO, neesmu neko par tādu dzirdējis, ja var bišku smalkāk kāds pastāstīt?
"Elektrolīts" tiek dedzināts vai kas? Kā ar motora koroziju???

Aktivator

26. Maijs 2011, 09:01

25 May 2011 23:30:13 Nompelis rakstīja:
Un ko par to raksta neticīgo gals internetā... :D Nu galīgi -PO!;)

Nu ja tev PO, ko tad tad taisnojies ? :)

Zinot vairākus piemērus, kā cilvēkiem pārdod butaforijas ar partizānu mārketinu apakšā, redzot, kā tas urrā bizness iet no rokas, nevaru nepasmaidīt par cilvēku lētticību.

Protams, ka, uzliekot to magnētu, subjektīvi liekas, ka nu ir baigā ekonomija.
Tas ir tāpat kā, uzliekot r17 diskus, liekas, ka auto ir ieguvis papildus PS.

Ja varat, ieliekat kāds uz faktiem pamatotus šī magnēta ieguvumus, patieso ekonomiju, sviests tas viss ir un "aitu cirpšana". Nesen tak jau bija viens lohatrons, kur NANO pārklājums atjaunoja automašīnas krāsojumu :shura:
Pēdējo reizi laboja ZV - 26. Maijs 2011, 09:05, kopā labots 1 reizi.

Aktivator

26. Maijs 2011, 09:17

Misters X

es netaisnojos. :)
Tēma slēgta