Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Motora ķēdes maiņa

06. Februāris 2009, 11:18

bet tad jau dzird, kad vaarsti saak nevinmeeriigi straadaat tad arii jaabaazh deguns ieksaa, bet ne aatraak!!!

man motoram driiz buus 22gadi un vajag tik mizaat :D

Motora ķēdes maiņa

06. Februāris 2009, 11:20

[user]401156|SandisEzers|[/user]bet tad jau dzird, kad vaarsti saak nevinmeeriigi straadaat tad arii jaabaazh deguns ieksaa, bet ne aatraak!!!

parasti nedzird nekā. vienkārši vairs nevar piešķilt :D

Motora ķēdes maiņa

06. Februāris 2009, 11:21

[user]637773|Bpa4|[/user]
[user]401156|SandisEzers|[/user]a nezin vai...neesmu vēl savos 350 000 km saskatiijis vajadziibu baazt tur degunu iekshaa...un biezi motors tiek tureets pie apgriezieniem!!!

nekas, gan jau tie 350 + nez cik nogrieztie kādreiz par sevi atgādinās. Un motors to Tev pateiks! :lol:

ir tac juutams, kaut vai mazaakaa motora darbiibas izmainja un ja kas taads notiek tad jaasaak uztraukties!!! bet aatraak jaabauda MB un tas ka nav zobene, bet gan ķēde, par kuru tik pat kaa vari aizmirst!!! bet protams ir arii izneemumi ar taam ķēdēm, bet tas ir retums, ka ķēdei kas notiek!!!

ja jau uztaisi taadas probleemas sakaraa arī ar ķēdi sabiedeesi visus un visi pirks citas markas auto ar zobeni!!;)

Motora ķēdes maiņa

06. Februāris 2009, 11:23

[user]637773|Bpa4|[/user]
[user]401156|SandisEzers|[/user]bet tad jau dzird, kad vaarsti saak nevinmeeriigi straadaat tad arii jaabaazh deguns ieksaa, bet ne aatraak!!!

parasti nedzird nekā. vienkārši vairs nevar piešķilt :D

kaa tad nedzird??? Rūcoša motora dabībā dzird, ja vien vecums ausiis neliek par sevi maniit!!!

sitaa ka newar iedarbinaat, tas jau paarsvaraa notiek ar motoriem kuri paaris kadus naw darbinaati un tad atklaajas visaadas beedas!!!

Motora ķēdes maiņa

06. Februāris 2009, 11:24

tavā loģikā nav nekādas loģikas. P.S. Jūsu mb, Jūsu problēma!

Motora ķēdes maiņa

06. Februāris 2009, 11:26

tavaa zināšanā nesaskatiiju nekādas zināšanas!!!
p.s. tieši tā!!!

Motora ķēdes maiņa

06. Februāris 2009, 11:27

ar to arī diskusijai pilikts punkc. 8D

Motora ķēdes maiņa

06. Februāris 2009, 11:28

[user]637773|Bpa4|[/user]ar to arī diskusijai pilikts punkc. 8D

jap;)

Motora ķēdes maiņa

06. Februāris 2009, 14:54

M104 motors - noņēmu priekšējo vāku, jo tecēja eļļa! Saliku atpakaļ, bet ķēde kaut kā pārāk cieša...
Pārbaudīju viss savās vietās...
Kas varēja izmainīties? :whistle:

Motora ķēdes maiņa

06. Februāris 2009, 15:39

man arii mainiija galvas bliivi... visu salika it kaa pa vecam, bet saakumaa ķēde bij pastingra, bet palika atkal normaala....
Tēma slēgta