Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
25. Oktobris 2007, 15:51
pameiģini pats to izdarīt, nav nekas gruts
.gif)
6 baltov vikrutitj nado i vse :whistle:
25. Oktobris 2007, 15:59
nu nez ja cilvēks iesācējs, tad varbūt sākumā būs OK, ja ir nomainījis eļļu =) a par pārējo labāk - uz servisu, savādāk izjauksi, ne tā saliksi, kaut ko sačakarēsi, tad jāmeklē sačakarētās detaļas, tās arī kaut ko maksā - nu var ieberzties, ja nav blakus, kas pastāsta, vai sajēdz tehnikā... Lai veicās
25. Oktobris 2007, 16:01
pēc pirmajām atbildēm spriežot, te cilvis pat līdz izjaukšanai netiks, kur ta vēl līdz nepareizai salikšanai...
nevar visi visu zināt - tas ir normāli - ja man dators neiet - es prasu palīdzību no datorapeciālista vai amatiera...
26. Oktobris 2007, 12:22
taa pati probleema
vajag galvu . der no shaadiem modeljiem (speci palabos ?)
http://katls.lv/files/zmzqznem2jaunmxkbttt.gif
20. Septembris 2008, 23:28
Raujam gaisaa veco teemu,lai netaisitu jaunu. Saprotu ka man R6 motoritim tek priekshejais saljniks. Shodien pa vinju paardijos (jaiet TA) un uzgaju ka vis ir nopunkjojies. Audikam parasti karbas utt mainiju pats. Mershiem cik atceros ir kjede zobenes vieta??? Tas ta teik atvieglo. Tatad noraujam shkjivoku un ar ko izraut veco saljniku???ka vinjam tikt isti klat??? ar ko iespraust jauno??? Neklapeet tachu ar amuru???
21. Septembris 2008, 06:01
u pingvina ili Bpa4 100% opravki estj 4tob novij postavij,a starij tupo otvjortkoj kovirjaj
21. Septembris 2008, 08:57
es vairs neatceros vai man bija kautkas speciāls.
ja kautko vari atbilstošu atrast ko uzlikt virsū, tad labi, bet ja nav tad ar āmurīti uzmanīgi arī var iesist.
Vecais jāsadur un brutāli jāizmakarē.
21. Septembris 2008, 11:01
Nu tad labaak pamekleshu kautko,ko uzmest pa virsu,jo praksee ir gadijies vienam salociit malu sitt ar amuru.